Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezniszczalny

To mężczyzna jest uduchowiony kobieta jest przyziemna

Polecane posty

Gość Niezniszczalny

Zapraszam do poczytania. :) Mężczyzna i kobieta to dwie przeciwstawne siły. 1. Mężczyzna tworzy rzeczy wzniosłe - filozofia, sztuka, wynalazki, kobieta dąży wyłącznie do przetrwania gatunku (mężczyzna odlatuje, kobieta go sprowadza na ziemię). 2. Mężczyzna jest przeznaczony do niebezpiecznego środowiska (wszystkie najtrudniejsze zawody, ekspedycje, wojny, praca poza domem), mimo to jest uduchowiony. Kobieta siedziała w bezpiecznym środowisku, w domu, otoczona krewnymi, a mimo to jest bezwzględna, bo ma za cel przetrwanie gatunku. 3. Mężczyźni są silni i inteligentni, żeby ze wszystkim sobie radzić, kobiety głupie i słabe, żeby zajmować się dziećmi. 4. Mężczyzna to poligamista, bo poligamiści więcej i szybciej się rozmnażali. Kobieta nie potrafi kochać mężczyzny, bo ten często ginął w niebezpiecznym środowisku albo rywalizacji z innymi i zastępował go inny samiec (całkiem jak u zwierząt). 5. Mężczyzna przecenia kobiety, kobieta nie docenia mężczyzn. 6. Kobiety wolą złych mężczyzn, mężczyźni dobre kobiety. Kobiety udają że są dobre, mężczyźni muszą stać się źli by mieć kobiety. 7. Kobieta może kopulować z każdym mężczyzną, bo jej organy rozrodcze pozwalają na zapłodnienie od kogokolwiek (wszak przetrwanie gatunku jest priorytetem). Mężczyźnie nie stanie przy baaardzo nieatrakcyjnej kobiecie, zatem jego priorytetem nie jest zapładnianie tyko zapładnianie ładnych kobiet. * Co więcej fioot wznosi się ku górze będąc symbolem wzniosłości mężczyzny, zaś wejście do tzipki to pogrążenie się w ciemności. :P

Gość gość
Dlatego zostawimy tych najmadrzejszych i tych najładniejszych, resztę wykastrujemy

Gość gość
W życiu nie spotkała uduchowionego faceta. To jest tak rzadkie zjawisko jak pojawienie się kolejnego Nitschego . Większość facetów to bezrefleksyjne istoty nie interesują się nawet psychologia i religia a co dopiero filozofia

Gość Undestructalble
Dobrze, że potwierdziłaś moje spostrzeżenia pisząc kolejnego.

Gość gośćiowa125scghf
a ja wiem ze jest odwrotnie. ja jestem uduchowiona i madrzejsza od mojego faceta, a on mysli o sprawach codziennych - praca dom rachunki codziennosci - co jest nudne. nie pogadam z nim o filozofii czy religii, czy o kosmosie. Ale o tym co bylo w pracy lub co jadlam na sniadanie. Szlag mnie trafia. To nudne! Do tego ma problem z logicznym mysleniem. Dlatego jak ktos wypisuje takie glupoty jak to w tym temacie to mi sie smiac chce xd

Gość gość69
Rodzina uduchowinych jest bardzo wąska. Na domaiar złego Ci którzy zanurzyli w ezoteryce tylk kostki pogardzają tymi, którzy wiedzą mniej ... tucząc tym samym własne egi. Barfzo trudno jest odszukać w tłumie zarówno uduchowionego faceta jak i uduchowioną kobietę

Gość Gość

Znam AŻ dwóch takich 😉

Za to bardzo uduchowionych...

Dziś spotkać jednego, to jak wygrać na loterii, natomiast dwóch... sama nie wiem jak to możliwe, to się nie zdarza, to jak znaleźć świętego Graala... 🙂😞🙂