Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto to jest miś

Polecane posty

Gość gość

ciągle się zastanawiam?kto to jest?.kocica ...jakaś tam podobno.

Gość gość
W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekała na doktora. Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, że bobas waży znacznie poniżej normy. - Dziecko jest karmione piersią czy z butelki? - spytał lekarz. - Piersią - odpowiedziała kobieta. - W takim razie proszę się rozebrać od pasa w górę. Kobieta rozebrała się i doktor zaczął uciskać jej piersi. Przez chwile je ugniatał, masował kolistymi ******* dłoni, kilka razy uszczypnął sutki. Gdy skończył szczegółowe badanie, kazał kobiecie się ubrać i powiedział: - Nic dziwnego, że dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka! - Wiem - odpowiedziała - jestem jego babcia, ale cieszę się, że przyszłam.

Gość gość
Gdy lekarz prosi o rozebrxnie sie to ja robie to samo,prosze zeby sie rozebral jest raxniej

Gość gość
Gdy lekarz prosi o rozebrxnie sie to ja robie to samo,prosze zeby sie rozebral jest raxniej

Gość gość
Zalezy co musi pan doktor przebadac.

Gość gość
MIS TO F ;)

Gość gość
normalny lekarz zauwarzy ,jak matka i dziecko..są głodzone..przez męża..szczegolne jak matka też ma niedowage39.kl. i resztą sił przychodzi z dziecki do lekarza i cieszy sie z tego ze moze dziecko przynajmniej piersią nakarmić ,bo nie ma na to by kupic mleko czy kaszke.. bo nie ma przez lata w rekach złotowki a niemowlaka nie ma komu zostawic pod opieke by isc do pracy..zeby zarobic na przeżycie dla siebie i dziecka.idzie potem taka matka fo sasiadki ktora ma krowe i bierze przez miesiac litr mleka dla dziecka,ale pomiesiacu sasiadka odmawia no matka nie ma jak zaplaciv za mleko.Traums dla matki walka z mezem o godnosc fla siebie i dxiecka.Mijaja 3 lata matka znajduje prace i miejsce w przedszkolu..chodza piechotą 4 km.ale co tam,jest silna ..musi byc,tak mija 3 lata..i nagle koniev sielanki..zachodzi w ciąże z drugim i powtórka z rozrywki.Uwiąxana bez grosza..na życie.s

Gość gość
taka prawda ,stare dzieje,ogromna trauma .s