Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak tak patrze na fb na te samotne matki to az mi ich szkoda

Polecane posty

"gość dziś A na co im taka d**a którą ktoś kiedyś zostawił? Widać że niewiele warta była." xx a dlaczego zkaladasz ze to zwasze mezczyzna musi zostawiac, hm?

"Porządny facet szuka dziewicy. Poza tym, żeby mieć jaja, trzeba brać na siebie skutki cudzego postępowania? Ktoś tu się z rozumem minął..." xx dziewicy szuka niepewny swoich umiejetnosci - ale nawet z dziewica (waginalna) nigdy nie bedzie miala pewnosci ze jestes dziewica analno-oralna, czyz nie?;-)

Gość gość
Jeżeli któraś zostawi faceta bo był zły to nie wskakuje od razu innemu do łóżka nie reklamuje się na nk lub fb nie gania po dyskotekach trzyma się z daleka od facetów na jakiś czas a nie facet z domu a ona nagle samotna się robi i jak kiedyś była przeciwna portalom społecznościowym tak teraz bez tego nie może żyć.

Gość gość
14,24tak pisze sfrustrowany facet którego ta samotna nie chce.!Ja też nie chcę nikogo,mam fb. bo mam internet zupełnie od niedawna i chcę się tym netem nacieszyć..czy to znaczy ze mam zrezygnować z netu tylko dlatego że jakiś pieprzony sfrustrowany zbok podgląda ukradkiem moje zdjęcia?,chyba też mam prawo żyć,jak wszyscy.I podkreślam nie reklamuję się i nikogo nie chcę.!s

Gość gość
Nie chcę ale muszę bo jednak potrzebujesz kontaktu z innymi, bo a nóż może się ktoś mną zainteresuje.

Gość gość
Ja wpadlam mając 19 lat wyszlam za maz urodziłam bliźniaki po roku rozwiadlam się był ok ale ja go nie chciałam . ponownie wyszlam za maz urodziłam córkę . jutro mija 11 rocznica:)

Gość gość
nie znoszę jak się ktoś mną interesuje ,jestem typową indywidualistką i dobrze mi z tym.!s

Gość gość
""Porządny facet szuka dziewicy. Poza tym, żeby mieć jaja, trzeba brać na siebie skutki cudzego postępowania? Ktoś tu się z rozumem minął..." xx dziewicy szuka niepewny swoich umiejetnosci - ale nawet z dziewica (waginalna) nigdy nie bedzie miala pewnosci ze jestes dziewica analno-oralna, czyz nie?oczko.gif" xxx Rany jak mnie wkurwiają takie teksty, że dziewicy szuka tylko ktoś z kompleksami z niską samooceną i z innymi pierdołami... :/ A MOŻE DZIEWICY SZUKA BO MU TAKA ODPOWIADA?! BO MA TAKI SYSTEM WARTOŚCI I WIE CZEGO CHCE, A WŁAŚNIE CHCE DZIEWICY?! kurwa noo... :/

Gość gość
A ja mam 10 letnią córke,sama wychowuje i nie szukam frajera co by mnie i moje dziecko utrzymywał. Mam swoją godność i sama na nas zarabiam. Jeszcze zostało jakieś 8 lat żebym sobie kogoś poszukała. Na razie córka nie wyraża na to zgody i jest zazdrosna o wszystkich więc musze sie obejść smakiem i umawiam się na seks poza domem