Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka

Maluijecie lub malowałyście paznokcie do szkoly

Polecane posty

Gość asiutka

Jeśli tak to ile lat miałyście

Gość gość
chodzilam do szkoly w latach 80-90 nie bylo mowy o zadnym malowaniu sie , do szkoly szlo sie aby sie czegos nauczyc a nie szpanowac szminka czy lakierem

Gość gość
w gimnazjum zaczęłam malować, żeby przestać obgryzać paznokcie (zadziałało :) ) ale wychowawczyni (i wszystkie inne nauczycielki) pozwalała tylko na bezbarwny ewentualnie delikatnie beżowy :) teraz jestem w LO gdzie teoretycznie mogę na wszystkie kolory tęczy ale tylko na początku 1 kl z tego korzystałam, po 2 miesiącach wróciłam do beżu i najbardziej takie mi się podobają :)

Gość rabelgirl
Do szkoły raczej klasycznie, na beż lub french. Ale po pewnym czasie zauważyłam, że i tak nikt się nie czepia więc czerwień to był u mnie standard :P widziałam tą akcję DKMSu, fajna inicjatywa, sama kupiłam kilka lakierów z których 1% idzie na fundację i już ćwiczę wzorek, żeby się pochwalić ;)

Gość gość
w szkołach raczej czepiają się nauczyciele jak sie malujhe paznokcie - szczególnie na jaskrawe kolory. ale myślę, że to też dobre miejsce, żeby wyjaśnić o co chodzi z ta całą akcją dkms - jak namaluje sobie & na paznokciu to matematyca na pewno zapyta po co - i wtedy ją zaskoczę :P

Gość paintingnails
ej totalnie to jest super pomysł!!!! Nie wpadłam na to w sumie :D To dzisiaj poćwiczę trochę ten wzór '&' i jutro będę informować i odsyłać na stronkę fundacji DKMS każdego kto zauważy :)

Gość paintingnails
ej totalnie to jest super pomysł!!!! Nie wpadłam na to w sumie :D To dzisiaj poćwiczę trochę ten wzór '&' i jutro będę informować i odsyłać na stronkę fundacji DKMS każdego kto zauważy :)