Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mężczyźni w każdym wieku myślą głównie o jednym?

Polecane posty

Gość gość

i stwarzaja pozory? poznałam 30parolatka, na poczatku dżentelment, kulturalny, miły, tak łanie patrzył w oczy, rozmowy były na poziomie, przepuszczanie w drzwiach, jak mnie cos bolało to pocieszanie, radość ze zwykłego buziaka, ale potem "żarty" że może przesiadziemy sie na tylne siedzenie...czy to żart czy nie to do konca nie wiem ale tak to potraktowałam

Gość gość
ja chcę wiedzieć czy wszyscy faceci maja w głowach to samo i tylko niektórzy potrafią to kryć

Gość gość
Myślą jak sobie podbić ego. Jak juz palant skończy wymuszona minetke to przer**** i pojdzie dalej na wielkie podboje.

Gość gość
I nie, nie wszyscy, ale bycie szarmanckim na pokaz to znak ze na 100% tylko o z*******ie mu chodzi i to w kiepskim wydaniu.

Gość prawictwo pospolite 133
wy kobiety gdy facet o tym nie myśli podejrzewacie go od razu o gejostwo.. Pamiętam ile razy byłem wyzywany od gejów za to , że nie chce loda

Gość gość
Po jakim czasie zaproponował Ci tylne siedzenie?

Gość gość
Ty geju !!!! Na zachodzie ludzie ida do łóżka na pierwszej randce a dopiero potem rozmawiają. Problem z Polkami jest niestety taki ze one nie potrafią iść do lozka nie chcąc od razu ślubu i dziecka.

Gość gość
po jakichś 10 spotkaniach czyli nie od razu

Gość gość
A ile to czasu? Ile tygodni miesięcy? Może chciał się całować czy o coś więcej mu chodziło? A wg Ciebie po jakim czasie powinien to zaproponować?

Gość gość
ale o co Ci chodzi? skoro Cię uwodzi to znaczy, że mu się podobasz, skoro mu się podobasz to pociągasz go, skoro go pociągasz to chce się z tobą bzykać. Chore to by było gdyby nie chciał

Gość gość
ale o co Ci chodzi? skoro Cię uwodzi to znaczy, że mu się podobasz, skoro mu się podobasz to pociągasz go) na tym by chciały zakończyć:-(

Gość gość
czyli mówicie, że ja mam seksofobię? :D chodzi o to, że tak wyskoczył z tym jak do jakiejś prostytutki

Gość gość
A Ty ile masz lat?

Gość gość
Każda relacja damsko-męska sprowadza się prędzej czy później do seksu, po to ludzie poznają osoby płci przeciwnej, umawiają się z nimi, aby łączyć się w pary, a co za tym idzie uprawiać seks. Wy kobiety też seks uwielbiacie, może nawet bardziej niż faceci, a udajecie że jest inaczej, że to nie jest ważne. Chodząc ze sobą do łóżka wchodzi się na wyższy poziom znajomości, tylko wtedy można być ze sobą tak blisko.

Gość gość
To wam się wszystko kojarzy z seksem, wystarczy że facet rzuci głupi żarcik n ten temat, a wy już stawiacie się w roli ofiar i myślicie że chce was zaliczyć. Macie jakąś obsesję na tym punkcie!

Gość gość
Polki szukają męża a nie partnera albo przygody. Strach się z taka umówić, dasz jej do budzi i juz będzie chciała rządzić twoim zyciem, planowac ślub i wydzielać twoja forse

Gość gość
a co myslicie o macaniu po tyłku?

Gość gość
"dasz jej do buzi" koń by sie uśmiał, tobie to prędzej któraś odgryzie albo zabije śmiechem