Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie dziewczyna mysli o seksie?

Polecane posty

Gość gość

Po jakim czasie od rozpoczęcia spotykania się z chłopakiem,przeciętna 20sto latka myśli o seksie/chciałaby/jest gotowa?

Gość gość
po Ślubie !!!!!!!!!!!

Gość 20latkaatkatkatkatk
Na pierwszej randce o tym myśli, ale zazwyczaj skłonna jest to zrobić po kilku spotkaniach

Gość gość
ja nigdy o tym nie myslę :D ahhahaha seks mnie nie interesuje

Gość gość
Ja od pierwszej chwili wiem czy chce czy nie i nic nie jest w stanie zmienic tej decyzji np. facet, który mi sie nie podoba nie przekona mnie do siebie, ale do seksu dochodzi zazwyczaj po 2-3 miesiacach spotykania.

Gość gość
"Ja od pierwszej chwili wiem czy chce czy nie i nic nie jest w stanie zmienic tej decyzji np. facet, który mi sie nie podoba nie przekona mnie do siebie, ale do seksu dochodzi zazwyczaj po 2-3 miesiacach spotykania. " Nie bardzo rozumiem,ktoś ci się nie podoba i nie pójdziesz z nim do łózka ale będziesz się z nim spotykać,po co? To zazwyczaj brzmi jakby ci się to zdarzyło z 10 razy.

Gość gość
nie zrozumiałaś przesłania, ja to zrozumiałam w tym sensie, że dziewczyna od razu czuje czy coś z tego będzie czy nie, więc nawet na pierwszym spotkaniu może wiedzieć, że chce czegoś więcej i równie dobrze mogłaby już wtedy pójść z nim do łóżka, ale mimo to zaczyna z nim sypiać po dwóch-trzech miesiącach.

Gość gość
20latak dobrze pisze. Z moich doświadczen wynika właśnie, że po kliku spotkaniach i interesujących rozmowach jeśli ja sobą zainteresujesz jest w stanie o tym myslec a nawet przejść do czynów :P

Gość gość
Wystarczy jak będę mówił,że ma ładne oczy,że jest śliczna i bardzo lubię z nią przebywać czy więcej trzeba ściemniać. Mam 17 lat ale wyglądam na więcej,rozglądam się za starszymi bo ostatnio chodziłem rok z rówieśniczką i ciągle mnie zwodziłem z seksem aż na końcu mi powiedziała,że ona nie jest gotowa na seks i chyba w najbliższym czasie nie będzie ją to interesowało,tak mnie to w*******o,że z miejsca z nią zerwałem,potem mi było przykro ale juz mi przeszło. Mam straszne parcie na seks więc może ze starszą mi to wyjdzie jak najszybciej,bo czuje,że jak tego nie zrobię w najbliższym czasie,to zrobię coś głupiego.