Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornik_gieldowy

Akcje, których spółek zyskają na spadku cen miedzi ?

Polecane posty

Gość kornik_gieldowy

http://analizy-rynkowe.pl/raport-tygodniowy-12-01-2015/ Najnowszy ,,Raport Tygodniowy” ! a w nim… dokonano podziału 15 spółek z WIG 20 na spółki inflacyjne (te, których kurs zachowuje się w roku spadku cen miedzi* gorzej od WIG 20), spółki (te, których kurs zachowuje się w roku spadku cen miedzi lepiej od WIG 20) raz spółki neutralne (gdzie pod tym względem istotnego związku nie ma) (str.5) Ceny miedzi mają podobno jeszcze spaść o 22,8 % (str.4)*

Gość czytelnik30
ciekawe...

Gość gość
Ja mam takie pytanie. Ile trzeba mieć kapitału wyjściowego, by zacząć grać na giełdzie?

Gość gość
Powiedz mi, kto dał im prawo walk Gdy moje serce chce bić Żyć dla Ciebie cały czas Powiedz mi, dlaczego mam się bać Na baczność stawiać sny Zapiąć się w brązowy pas Muszę już iść, na rozkaz zostawić Cię Na rozkaz spać i jeść I odliczać każdy dzień Czekaj, napiszę długi list Że zawsze tylko ty Że jeszcze tylko parę dni Ref: Jeszcze dzień, wyjdę stąd Rzucę bagnet, rzucę broń Przeskoczę każdy mur Jeszcze dzień, wyjdę stąd Przeskoczę każdy mur Powiedz mi, dlaczego tak ma być Że liczę każdy dzień I w gardle mam te same łzy Powiedz mi, kto dał im prawo walk Na baczność stawiać sny Zapiąć mnie w brązowy pas Ref: Jeszcze dzień, wyjdę stąd Rzucę bagnet, rzucę broń Przeskoczę każdy mur Jeszcze dzień, wyjdę stąd Przeskoczę każdy mur

Gość gość
wojsko od dawna jest zawodowe.

Gość jak rozpetalem II ws
w jakim kraju? :classic_cool:

Gość gość
w rosji

Gość gość
a miesko armatnie skad biora? 😡