Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieocenzurowana

Krwotoki z nosa,duże skrzepy krwi w ciąży.

Polecane posty

Gość nieocenzurowana

Cześć dziewczyny czytałam już podobny temat,ale zaniepokoilo mnie to i chcialabym poznac Wasze opinie. Jestem w 14tyg. ciąży.Nigdy wcześniej w ciąży ani też przed ciążą nie zdarzyło mi się krwawienie z nosa.Dzisiaj zdarzyło mi się to juz dwa razy.Siedzialam przy stole,rozmawiałam aż tu nagle zaczęła mi ciurkiem krew z nosa lecieć.Tak samo wieczorem kiedy polozylam się spać to samo,przez co nie moglam isc spokojnie spać.Zaniepokoilo mnie to że wystąpilo krawienie dwa razy w ciągu tego samego dnia,oraz to że za drugim razem jak krew juz przestala lecieć nie chcialam smarkac zeby nie zaczęlo znowu krwawic wiec nie wime jak to powiedziec chcialam to co pozostalo w nosie "pociagnac" i wypluc resztki krwi a wyplułam dużą naprawde duża ilość skrzepniętej krwi.wielkosci nie wiem 50gr. przestraszylam sie dlatego chcialam wiedziec czy ktorejs zdarzylo sie cos takiego,slyszalam o krwotokach co jakis czas ale nie o tak czestych i nie o tak skrzepnietej krwi,naprawde sie zmartwilam

Gość gość
Ja bym poszla do rodzinnej zeby zlecila podstawowe badania. W ciazy zdarzaja sie krwotoczki ale nie jestem pewna czy takie obfite. Jesli on wystepuje to trzeba pochylic glowe do przodu aby krew swobodnie wyleciala w przeciwnym razie zrobia sie skrzepy. Zreszta zawsze ich troche bedzie bo krew po prostu krzepnie.

Gość gość
Czytałam nie ta raz, że w ciąży mogą występować krwawienia np z dziąseł, bo w organizmie jest więcej krwi, a naczynia są delikatniejsze