Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem o czym gadac z ludzmi...

Polecane posty

Gość gość

inni mysla, ze jestem jakims mrukiem :( niby mam jakies zainteresowania, ale nie umiem nic ubrac w slowa. ciezko mi sie nawet usmiechnac, naprawde nie wiem co mi jest, kiedys wiele razy ludzie mnie odrzucali i teraz ciezko mi uwierzyc, ze moge byc lubiana. Mam pare przyjaciol, ale nie moge jakos poznac nowych ludzi przez swoja niesmialosc, wlasciwie to nie jest zwyczajna niesmialosc, czuje sie czasem jak jakis dzikus. Najgorsze jest to, jak fajny facet probuje do mnie zagadac, a ja siedze i ani be ani me, nie wiem co powiedziec, wole nie mowic nic bo jeszcze powiem cos glupiego, pomysli ze jestem jakis dziwna itp.

Gość gość
Nic Ci nie jest. Nie lubisz gadać o pierdołach i tyle. Gorzej z uśmiechem, przecież uśmiech nic nie kosztuje więc jak ktoś się do Ciebie uśmiecha to nie myśl co o Tobie pomyśli tylko uśmiechnij się. W końcu co masz do stracenia. Fajny facet zagada a Ty ni be ni me? To skąd wiesz że fajny. Pozory mylą. Gadaj co masz akurat na myśli i zobaczysz czy facet fajny czy nie. Jak fajny to temat sam się potoczy, a jak nie fajny...to nic nie straciłaś. Więcej wiary w siebie dziewczyno.

Gość gość
to proste zastanów się co Cię interesuje w danej osobie i o to pytaj a rozmowa sama się rozwinie ;)