Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skurcze lydek oraz bol kregosluoa w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem.22 tc od kilku dni mam bole kregoslupa dokladnie odcinek ledzwiowy oraz bardzo mocne skurcze lydek powiedzcie mi czy to normalne? Tez was tak boli ?

Gość gość
Ja tak mialam. Na skurcze lydek polecam Aspaegin ,to magnez z potasem. Mozna go brac w ciazy. Nie jest drogi,za to skuteczny. Bol ledzwi tez normalny jesli nienmasz plamien itp. Tam wszystko sie rozciaga, brzuch coraz ciezszy,ciazy,ciagnie... Duzo odpoczywaj.

Gość gość
Wlasnie ja mam bardzo maly brzuszek tylko.nie wiem.co jeat grane a powiedz mi prosze czy mialas tak.ze dzidzia kopala cie takjakby w krocze badz masz?

Gość gość
Odpisze ktos

Gość gość
skurcze łydek to miałam potworne, zwłaszcza w nocy.

Gość gość
Za mało magnezu. Dbajcie o dietę kobietki, dla dobra Waszego i Waszych maluchów.

Gość gość
Doomyslalam sie.ze tak moze byc od.magnezu ale.zlapalo.mnie z dnia na dzien w nocy potworny bol jakby.mi noge urywalo ehh .a kregoslup.strasznie zaczal.a to polowa ciazy ,dopiero

Gość gość
Ja mam lozysko na przedniej scianie i nie czulam kopniakow tak mocno. W kroczu tez nie. Ale czasem w nocy tez czuje taki rozrywajacy bol w pachwinie jak przewracam sie z boku na bok. Musze przestac sie ruszac iprzechodzi.

Gość gość
A bol nogi w nocy,rozrywanie,skurcz to wlasnie brak magnezu i zaburzenia elektrolitowe, Pij duuzo wody i bierz magnez i minie z dnia na dzien,