Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Makijaż permamentny, górna kreska. Czy warto

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, rozważam zrobienie makijażu permamentnego, tylko górnej kreski. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy warto? jak długo utrzymuje się opuchlizna?

Jeżeli malujesz się tak na co dzień, to warto, bo zaoszczędzi ci to czasu, wstajesz rano z łóżka i gotowe ;)

Gość Zosssia77
Kobitki pamiętajcie tylko o to, żeby wybrać odpowiednie miejsce gdzie zrobią wam makijaż permanentny. Ja zrobiłam błąd nie radząc się ludzi na forach i osób, które korzystały z salonu pod Wawą i miałam wielką masarkę. Do dziś żałuję tej decyzji. Później musiałam usuwać w salonie Extrawaganza w Wawie. Dobrze, że wszystko skończyło się dobrze i po 3 zabiegach mogłam odetchnąć spokojnie. Już się nie skuszę na taki makijaż, ale pewnie gdyby ktoś mi doradził i miałabym zrobione to kiedyś idealnie to czemu nie... na dziś pasuję :)

Gość gość
Sama długo się zastanawiałam się nad górną kreską, ale w końcu zrobiłam w Mobilnym Instytucie Urody w Krakowie (http://www.miu.com.pl/). Jeżeli chodzi o ból, to mnie akurat bolało, ale myślę, że warto. Nigdy jakoś nie umiałam zrobić idealnie prostej kreski, a teraz nie muszę spędzać tyle czasu przed lustrem ;)

Gość gość
Też zrobiłam sobie kreskę na górnej powiece. Nie sądziłam, że to będzie aż tak wygodne. Dalej się maluję, ale poranny makijaż nie zajmuje mi już tyle czasu. Swój makijaż robiłam w Krakowie. Jeśli chcecie się skontaktować z tą Panią to dzwońcie 530 530 256.