Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zzzgość

Brzydki wrazliwy chlopak chcialby poznac niepelnosprawna dziewczyne

Polecane posty

Gość Zzzgość

,

Gość Zzzgość
Witajcie,jestem 25letnim wysokim chlopakiem pelnym wrazliwosci, empatii,pragnacym kochac i byc kochanym. Chcialbym poznac poznac niepelnosprawna dziewczyne ktora tj ja pragnie byc kochana,otoczona troska i cieplem,poczuciem bezpieczenstwa. Jestem osoba wierna,mila,inteligentna i uczuciowa,, bardzo samotna,,zycie bez milosci nie ma sensu a pustka zwiazana z jej brakiem zabija mnie kazdego dnia.. Jezeli zaakceptujesz moj brak urody pokocham cie calym soba,bede zawsze przy tobie na dobre i zle..jesli zainteresowalem kogos z waz prosze o wpis a zostawie maila pozdrawiam

Gość Zzzgość
Jestem z podkarpacia ale odleglosc,jakaby nie byla,nie powinna byc zadna przeszkoda..moj mail melikson89@gmail.com

Gość Zzzgość
No coz..probowalem widac to nie jest najlepsze miejsce

Gość gość
czemu uważasz że jesteś brzydki? a brzydal nie może mieć ładnej? ile takich par na ulicy?

Gość zzzgość
Ladna dziewczyna to dziewczyna tolerancyjna i wrazliwa ktora wie ze wyglad to nie wszystko bo kocha sie kogos za to jaki jest..

Gość gość
a brzydal nie może mieć ładnej? może jak jest kozak na mieście, albo ma kasę

Gość gość
pomyśl o prawdopodobieństwie ,jakie jest że akurat dziś o tej godzinie zajrzy niepełnosprawna? lepiej napisz przeciętnej urody nie musi być piękna,wtedy będzie ich więcej

Gość Zzzgość
Moze dzis ktos sie odezwie..

Gość gość
Znajdzie pelnosprawna i zostawi ta niepelnosprawna...

Gość Zzzgość
Wiec widac nie znasz mnie..osoba ktora jest niepelnosprawna wie ze wyglad to nie wszystko bo liczy sie serce jesli poznam taka osobe bede ja kochal ze wszystkich sil i bedzie dla mnie calym swiatem

Gość gość
Chłopie, piękno człowieka tkwi w jego wnętrzu, porostu jeszcze nie trafiłeś na tą właściwą kobietę, która pokocha cię za to jaki jesteś a nie jak wyglądasz. Jest takie przysłowie: z ładnej, pustej miski się nie najesz, gdybym to wiedział to do dzisiaj byłbym szczęśliwy z osobą ,która jest tego warta.Dopiero w pewnym wieku dostrzega się wartości drugiego człowieka, niekoniecznie te zewnętrzne.

Gość Zzzgość
Widocznie to niewlasciwie miejsce na poznawanie wartosiowych osob

Gość gość
Możliwe, że tak z mojego doświadczenia mogę ci tylko powiedzieć ,że miłość, ta prawdziwa przychodzi kiedy najmniej się jej spodziewamy.

Gość gość
Nic dziwnego, że nikt się nie zgłosił- ludzie odbierają to pewnie jak prowokację. Ja też szczerze mówiąc wolę nie pisać na żadne maile publikowane na tym forum.