Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy napisac do niego, czy nie wypada

Polecane posty

Gość gość

Rok temu mieliśmy wspaniała przyjaźń, to on przeważnie pisał pierwszy do mnie. Widać bylo jego zaangażowanie ale staraliśmy się pozostać przyjaciółmi, on powtarzał często ze mu bardziej zależy i ze zawsze będę dla niego kimś ważnym.potem kontakt nasz urwał się, on zmienił prace, czasem tylko pisał a na moje odpisywal nie zawsze. Lecz po spotkaniach przypadkowych widziałam ze nadal chce bliskiego kontaktu. Tylko potem znów nie pisze, wiec ja też nie. Nie złożył mi życzeń na urodziny ani na święta. To możliwe aby tak szybko mu przeszło cokolwiek po takich zapewnieniach? Nie wiem czy wypada napisać do niego bo chce wiedzieć jak sobie radzi teraz. Moze darować sobie szukanie kontaktu? Bywa często na fb i nie zagaduje mnie w dodatku nigdy.

Gość gość
pewnie ma dziewczynę, która nie pozwoli mu na kontakt z tobą.

Gość zawsze szczery
Bywa często na fb i nie zagaduje mnie w dodatku nigdy. x gdyby chcial to by zagadal, prawda?

Gość gość
Wiem, ale widujemy się czasem przypdkiem i nie moze się rozstać wtedy ze mną i planuje spotkanie kolejne i mówi ze ślicznie wyglądam, dopytuje się o wszystko a potem nie odzywa sie. Ja też w sumie nie ale chyba jakby chciał to by coś skrobnal

Gość gość
To żaden mój SMS by tu pewnie nic nie zmienił

Gość gość
Czemu tak faceci robią to nie wiem. Są zainteresowani i robią tajemnicza otoczkę. To dlatego ze sama zaproponowałam przyjaźń? Jednak coś czuje do niego i chyba za puzno już. Zajmuje się czymś innym ale jednak to uczucie i co tam słychać u niego... Spytał się mnie rok temu czy to możliwe ze bylibyśmy kiedys razem, ze on zaczeka ale głupio mi teraz go męczyć jeśli on nie chce

A jak się tak bardzo przyjaźniliście, to zamiast doszukiwać się dziury w całym, to może wystarczy najnormalniej w świecie zapytać prosto z mostu?

Gość gość
Moze trzeba tak prosto z mostu, masz racje. Przynajmniej nikt na nikogo nie będzie czekał tak czy siak :) ale teraz głupio zacząć tak od wyznan.

Gość gość
jeden z tych co zawracaja d... duzo gada malo robi.