Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamama11111

Blagam o pomoc!!!

Polecane posty

Gość zalamanamama11111

W 4-5 tygodniu ciąży miałam robione dwa przeswietlenia rentgenowskie w tym samym czasie. Jedno to przeswietlenie jelit, a drugie klatki piersiowej ... Oczywiście nie wiedziałam o ciąży. Ani badanie moczu, krwi i badanie ginekologiczne tego nie wykryło!!! Tymczasem jestem w 12 tygodniu i ciąża rozwija się prawidłowo... Aczkolwiek strasznie się boję, że coś jest nie tak, lub urodze chore dziecko :-( Może jest tu ktoś, kto przeżył coś podobnego i może wypowiedzieć się w tym temacie? W ilu % jest szansa by z dzidzia było wszystko ok ? Jakie badania oprócz USG mogę zrobić, by mieć 100% pewność, że dzidzia będzie zdrowa? Proszę o odpowiedź. Jestem załamana.

Gość zalamanamama11111
nie wiem co założyć na wesele kolegi mojego chłopaka...mam taką sukienkę do kolan białą w czarne kropki, ale podobno biały kolor odpada... wiem że będzie dobra zabawa...a ja najlepiej czuję się w spodniach...tak elegancko...więc nie będzie to odpowiedni strój...co najgorsze to nie wiem jaki kolor...chodzę tylko w ubraniach koloru białego i czarnego...tylko te barwy są u mnie w szafie...i chciałabym przy nich pozostać...ale nie mogę:/ to co radzicie...? a i odpadają szpilki, w ogóle buty na obcasie...bo jestem wysoka- mam 183 i nie dostanę na siebie takich butów bo noszę duży rozmiar... a mój chłopak i tak jest ode mnie niższy...

Gość gość
Jakiś podszyw!

Gość gość
Nikt się nie wypowie