Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Douglas2205

Ponad 5 lat związku i brak seksu

Polecane posty

Pierwszy raz pisze coś takiego. Jestem w związku ponad 5 lat , ale seksu brak. Nie mamy okazji żeby to zrobić. Oboje mamy po 20 lat i wiadomo że każdy człowiek tego potrzebuje. Ja już nie wiem co robić , trochę się tego nawet wstydzę. Gdy ktoś zaczyna takie tematy to kłamie że już mamy to za sobą.Męczy mnie to..

Gość gość
5 lat w związku i brak seksu? Po pięciu latach ludzie znają się jak łyse konie więc powinniście chyba wiedzieć o sobie na tyle, żeby znać swoje potrzeby. Pogadajcie o tym. Może druga strona się wstydzi, albo nie jest przekonana co do trwałości tego związku ?

Gość gość
a kto nie chce

Ten tytuł jest trochę mylący. Gdybyś zaczął związek w wieku 12 lat, pisałbyś o 8 latach bez seksu? Bez przesady. Od 18 roku życia masz prawo "legalnie" uprawiać seks. Więc to 2 lata bez seksu. Nie tak strasznie. Napisałeś, że "nie macie okazji tego zrobić". Trudno uwierzyć, że nigdy nie zostaliście "sam na sam". Z seksem wiąże się jeszcze jedna sprawa. Odpowiedzialność. Czy jesteś do tego przygotowany?

Gość gość
tak się sklada, ze nie jesteśmy w USA- w naszym kraju mozesz legalnie bzykać osoby 15letnie wzwyż.. a co do tematu, to ten "brak okazji" zeby "to" zrobic nasuwa mi skojarzenie, ze nasz autor nie ma się gdzie podziać- starzy cały czas siedzą w chacie, a dziewczyna jakos nie chce iść na ławkę do parku:D a jeżeli nie w tym rzecz, to dodam, ze w tak młodym wieku jak 15 lat dziewczyny często wchodzą w "związek" z powodów totalnie nieerotycznych, więc nie ma sie co dziwić, gdy dziewczyna traktuje swoja szkolna sympatie jako dobrego kolege i kogos od trzymania za rekę i statusu w szkole jako osoby co ma chłopaka..