Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociamama222

Pomocy! mam pieluchowe zapalenie mozgu!

Polecane posty

Gość kociamama222

Od jakichs dwoch tygodni narasta u mnie instynkt macierzynski. Mam 24 lata i stalego partnera, w lipcu 2016 roku planujemy slub. Od miesiaca mieszkamy w angli, chcemy odlozyc kase na wesele i w przyszlosc na dom lub mieszkanie. Mieszkamy u bliskiej rodziny bo tak sie oplaca i im i nam. A mi teraz odbija,czytam fora o dzieciach, przegladam na alegro wozki i ubranka a wiem ze to noe czas :-( musze znalezc dobra prace zreszta zeby odlozyc na wszystko co chcemy musimy tu zostac minimum 3 lata a ja jednak chcialabym dziecko urodzic w polsce. Jak mam sobie wybic dziecko z glowy? a moze to z nudow? w polsce pracowalam a teraz od miesiaca siedze w domu i juz mi odbija :-( dzisiaj kolyslam na rekach kota i zaznal jak male dziecko nawet mu kolysanke.zaspiewalam :-I

Gość gość
Zrob sobie dziecko , do pracy pojdziesz za 3 lata jak dzieciaka odchowasz i pojdzie do przedszkola Ciezko jest znalezc ofpowiedni moment na dziecko Ja swoje urodzilam jak mialam 24 lata wlasnie dlatego , ze meczyl mnie instynkt macierzynski , teraz oszczedzamy na dom

Gość gość
No wlasnie nie wiem czy to juz ten wiek ze sie instyknt ur******* czy co? Skonczylam juz studia ale narazie.nic nie mam.swojego :-( nic bym temu dziecku nie.mogla.zaoferowac a zanim sie.czegos dorobie i jakas tam kariere.zrobie to jeszcze z 5 lat :-( co wy wybieracie? najpierw ulozyc sobie zycie.od a do z czy dorbiac sie wszystkiego juz z dzieckiem...

Gość gość
ja planuje dziecko, a siedze juz na forum tutaj, czytam artykuły o dzieciach, przeglądam wózki na allegro... ale robi to aby miec wiedze i ogólne pojęcie o tym wszystkim. nie uwazam że mam pieluchowe zapalenie mózgowe