Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

melcia89

ciąża czy nie koniecznie ?

Polecane posty

Witajcie. Jestem tu nowa. Liczę na pomoc :) Może zacznę od tego,że mam 25 lat . Ostatni okres miałam w dn 15.12.2014-21.12.2014 tak więc 7 dni. Cykle mam nieregularne. Kochałam się z moim facetem 26 grudnia i 1 stycznia bez zabezpieczenia gdzie doszedł we mnie. Okres powinnam mieć koło 15 stycznia 2015 , niestety jak do tej pory nie widać. Robiłam test ciążowy 12 stycznia -wyszedł negatywnie. :/ Co myślicie o tym może być ciąża czy nie koniecznie ? Co mi radzicie ponowić test czy czekac na okres ? Liczę na pomoc :)

Gość gość
jak masz nieregolarne to trudno powiedziec musisz czekac, moze ciaza moze brat kto wie

Musiałabyś poczytać dokładniej na necie o zapłodnieniu, kiedy dochodzi do niego np: http://portalmedycznofarmaceutyczny.pl/zaplodnienie-proces/ materiałow jest sporo.Dużo czynników wpływa na to że twój organizm teraz tak a nie inaczej reaguje.Aby mieć 100% pewność pożałuj to od 50-100zł i idż do ginekologa i się odstresujesz.

Gość gość
wyglada na to, że czas był odpowiedni, żeby coś zasiać. Testów nie masz gdzie kupić? Bo poprzedni był za wcześnie zrobiony. Albo z krwi zrobić ?

Najlepiej zrobić betę, lub uzbroić się w cierpliwość :), ja też byłam w gorącej wodzie kąpana ale tutaj nie przyspieszysz. Mam mega nieregularne cykle - więc dopiero jak okres spóźniał mi się powyżej 2 tyg robiłam test...jeden wyszedł - na tą chwilę 8tc - powodzenia :)