Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Czy gdyby ujawniono wasze dane osobowe na kafeterii byłoby wam bardzo wstyd?

Polecane posty

W świetle tego co piszecie? :D Mi bardzo, ale czasem chciałabym żeby nastąpiło jakieś zbiorowe ujawnienie danych i zdjęć wszystkich kafeterian przez hakerów, włącznie z listą wszystkich postów jakie dana osoba napisała, także na pomarańczowo :D To by było takie śmieszne, gdyby te wszystkie irytujące trolle przestały być anonimowe, ludzie poznaliby ich gimbusiarskie mordy, ich otoczenie śmiałoby sie z nich, a mama dałaby lanie za ich wybryki w internecie :D no i wreszcie dowiedzialabym sie jak te wszystkie psychole co tu piszą wygladają :D

Gość gość
Nie było by mi wstyd. Idiotę robię z siebie tylko wtedy gdy schodze do poziomu twoich wypowiedzi :O

"przecież tutaj siedzi tak na prawde garstka stałych p*****lców" Jakby była garstka to postów byłoby znacznie mniej, nie sądzisz? :) forum jest znane w całym internecie, nawet powstał fanpage na facebooku o nazwie "najśmieszniejsze wątki z forum kafeterii", myśle że w jednej chwili przebywa tu nawet do kilku-kilkunastu tysięcy osób, zwłaszcza wieczorem, kiedy wątki są zakładane tak szybko, że nie można nadążyć :)

Gość gość
Daj foto krocza

nie siedzę tu 24h na dobę, to ile osób według ciebie tu siedzi skoro posty o wieczornej porze sa zakładane z predkością karabinu maszynowego? pomyśl, ile przeglądających osób zakłada jakiś temat, 2%? 5%? :) to forum jest popularniejsze niż myślisz :) i nie, nie uwierze komuś bez logicznych argumentów :)

Gość gość
taa kilka tysięcy nowych, siedze tu już z 5 lat i cały czas widze tych samych ludzi, którzy tak jak ją ze szczegółami opowiedzą co sie kilka lat temu działo, tu stali bywalcy siedzą uzależnieni od tego forume i czasem ktoś wpadnie temat założyć żeby się wyżalić

Gość gość
katarzyna myśli że tu tysiące ludzi siedzi ciągle nowych i dlatego tak gwiazdorzy na forum :D wystarczy zapytać kogoś czy pamieta to czy to to pojawi sie mnóstwo postów od bywalców siedzących tu latami :D

Gość gość
takie jest popularne że nie znam nikogo kto by o kafeterii słyszał, lecz schizofrenie

Gość gość
Kaszana POKA WACKA! :D

"takie jest popularne że nie znam nikogo kto by o kafeterii słyszał, lecz schizofrenie" Ad personam, zero merytorycznych argumentów, zero logicznych, mimo iż ja podaje liczby i szacunki :) A ja znam ludzi którzy o kafeterii słyszeli, głównie przez fanpage o najgłupszych wątkach :) "wystarczy zapytać kogoś czy pamieta to czy to to pojawi sie mnóstwo postów od bywalców siedzących tu latami" Czy to sie wyklucza z tym, ze siedzi tu dużo ludzi? Uwazasz, że jakby było dużo ludzi to by nie było stałych bywalców, czy co, bo nie rozumiem? :)

Gość gość
Kaszana twoje wyliczenia są jak 1+1=69 :D Poka WACKA 😠

"Kaszana twoje wyliczenia są jak 1+1=69 " Super argument, jestem pod wrażeniem :) jest oparty na logicznych przesłankach, i obalił całkowicie to co napisałam :D :D :D chyba naprawde jesteś gimbusem :)

to dostanę jakies sensowne kontrargumenty, czy tylko kolejną falę gimbusiarskiego dokuczania i wyzywania? :) wam naprawde przydałoby sie ujawnienie danych osobowych i poinformowanie waszych rodziców, jak cwaniakujecie :) i znajomych z gimnazjum :)

Gość gość
kaszana manipulujesz liczbami jak typowy wyborca POmaranczy :P

"kaszana manipulujesz liczbami jak typowy wyborca POmaranczy" Podasz jakiś sensowny argument? W jaki sposób manipuluje, wyjasnij? Wiesz na czym polega dyskusja? Nie, nie na obrazaniu rozmówcy, tylko na podawaniu argumentów i ich uzasadnianiu. Nie podałes ani jednego argumentu od poczatku, tylko rzucasz jakiś nieuzasadniony bełkot.

Ciekawa jestem, czy gdybyś wziął udział w jakiejś dyskusji z ludźmi na poziomie w realnym świecie, to też zamiast argumentów mówiłbyś im "manipulujesz danymi bo tak! jesteś głupi! ja mam racje i już! lecz sie na schizforenie! Jest tak jak mówię a ty nie masz racji" :D Na pewno wywołałbyś furorę, gimbusku od "kaszany" :D