Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która jest w 17 tyg ciąży

Polecane posty

Gość gość

jakie macie odczucia? czy czujecie juz ruchy? codziennie? jak z innymi dolegliwosciami??

Gość gość
ja jestem w 17 tyg. Wczoraj miałam kolejną wizytę i widziałam maleństwo :) Ma 14 cm ale nie dało się zobaczyć płci bo siedziało sobie i wszystko zasłaniało :) Może i lepiej bo nie wiem czy chcę wiedzieć co bedzie. Ruchów jeszcze nie czuje, ale lekarz powiedział że już powoli mogę się spodziewać. Brzuszek już wystrzelił i jest nie do ukrycia... tzn. jak ktoś nie wie to pomyśli że bardzo się najadłam :) Czuje się dobrze, dolegliwości I trymestru minęły, na wzdęcia i zaparcia też wreszcie znalazłam sposób. Samopoczucie też ok, ogólnie to czuje się jak przed ciążą tylko jakas taka szczęśliwsza :)

Gość gość
to zazdroszcze ja nadal miewam mdłości, "rwie mnie na wymioty", ciągle czuje sie senna ruchów nie czuje tzn nie wiem czy to to....czasami takie bulgotanie ale to pewnie jelita ale czasami tak pod pepkiem takie jedno lekkie uderzenie...ale nie codziennie brzuch juz mam taki ze nie wchodze w swoje rzeczy i zakupiłam spodnie ciazowe. Wizyta 2 lutego ale w 15 tyg miałam i tez nie rozpoznał lekarz płci bo sie bobo wypieło pupcią na nas :)