Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mówi że mnie kocha a ja mam wątpliwości

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy rok ze sobą i w sumie to od początku on nie okazaywał mi uczuć. Nie pocałuje mnie ot tak, nie chce się przytulać a jak ja się przytulam to on jest jakiś taki drętwy. Czy można kochac i tak się zachowywać?

Gość gość
Nie nie można. Nie licz że będzie lepiej. Może być tylko gorzej.

Gość gość
Też mi się tak wydaje, już nieraz się poryczałam z tego powodu bo czuje się z tym fatalnie. Nigdy nie miałam takiego faceta który nie pocałowałlby mnie, nie przytulił, nie gładził po włosach:-( Pod innymi względami wydaje się ze mu zależy na mnie no ale to nie daje mi spokoju

Gość gość
Nie, nie.. Zerwij z nim bez sentymentów. Ja tez byłam kiedyś taka głupia. Dopiero po latach dotarła do mnie pierwsza moja życiowa zasada. Facet na początku znajomości ma być w kobiecie tak zabujany że ma ochotę być z nią w nieustannej interakcji. Potem różnie to jest ale jesli tego nie ma na początku kiedy przecież jest to najpiękniejszy czas dla każdego związku, czas fascynacji fizycznej i odkrywania siebie to jest to jakas pomyłka i kobieta taka nigdy nie będzie z kimś takim szczęśliwa, zawsze będzie się czuć niespełniona

Gość gość
Mnie tylko zastanawia czy możliwe ze to taki typ, czy on mnie ściemnia z tym że kocha?

Gość gość
Znam taki przypadek gdzie facet tego nie okazuje w ten sposób ,ale kocha szczerze swoją kobietę.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie aby nie dotykać, nie przytulać i nie całować kobiety którą kocham, w końcu po to człowiek się wiąże z drugą osobą aby czuć ten dotyk i bliskość. Jeśli tego potrzebujesz, a skoro o to pytasz, to to dla ciebie ważne, a facet tego nie robi, to nie ma znaczenia czy kocha, czy nie, zawsze będzie ci brakować tej bliskości.