Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Epizod związku

Polecane posty

Gość gość

Epizod związku z kobietą Poznanie. Wszystko jest OK, zachwycona mną, zachwycona rodziną, są pieniądze, inteligencja, jest szczęśliwa i zakochana. Życie. Dalej OK. Zabawa trwa, korzysta z życia. Sporo drobnych sprzeczek typu opuszczona klapa muszli, broda po goleniu na umywalce, jeszcze jest szczęśliwa. Dziecko. Totalna masakra. Kobieta zamienia się w wiedźmę. Wszystko ją denerwuje. Nienawidzi mojej rodziny, mnie. Widać degradację osobowości, nieustanne zachwiania nastrojów, depresję? Obwinia o wszystko, mnie, rodzinę. Sama nie pracuje, w domu mało robi, jest chodzącym kłębkiem nerwów, ukojenie daje wydawanie pieniędzy, znęcanie psychiczne i nieustanne obwinianie. Tak od dobrych kilku lat. Mimo różnych wypadów do restauracji, drobnych wycieczek, normalnego życia. Co zrobić? Jak żyć? Czy zakończyć?

Gość gość
chodzenie do wiedzmy kto za a kto przeciw :classic_cool:

Gość gość
do psychologa - to pewnie depresja. nawet już nie poporodowa (piszesz, że to trwa od kilku lat) ale życiowa. to się leczy.

Gość gość
seksem? :classic_cool:

Gość gość
Bo ja wiem czy się ją da uleczyć. We wcześniejszych związkach miała tak samo... ale oczywiście myślałem ja głupi, że to wina wcześniejszych facetów. W jej najbliższej rodzinie nikt nikogo nie chwali, wszyscy za sport mają wzajemne obwinianie się i dogadywanie. Nie wiem czy jest sens to ciągnąć, bo na terapię i tak nie będzie chciała iść, bo to wszystko MOJA WINA.

Gość gość
Seks nic nie daje. Sprawdzone nie tylko przeze mnie, ale i jak wynika przez wcześniejszych z którymi była. Tak wynika z opowieści.

Gość gość
O stary, masz przesrane. Jeśli nie pójdzie do psychologa musisz to zakończyć. Jeszcze chwila i będziesz tak chory jak ona, albo gorzej. Tylko terapia jeśli się nie zgodzi trudno, musi zaliczyć dno inaczej się nie odbije. Czym będziesz lepszy tym gorzej i zawsze twoja wina choćby nie wiem co.

Gość gość
Wygoń ją do pracy i mówię to jako kobieta ....