Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy fajny serwis na udane zakupy

Polecane posty

Gość gość

Hej, ostatnio natrafiłam na nową stronę z licytacjami nowych sprzętów elektronicznych,jak wejdziecie to zobaczycie że wiekszość aukcji kończy się kapitalnym cenami dla licytujących:) Spytacie a raczej powiecie oszustwo itp:) pomału wszystko wyjaśnię wg mojego rozumowania:) Aby licytować trzeba zakupić kredyty jednym kredytem zawsze podbijamy cenę przedmiotu o 10groszy Koszty kredytów są następujące: 10 kredytów-6zł sms 50 kredytów-25zł przelew 200 kredytów-90zł przelew 500 kredytów-219zł przelew i teraz najważniejsze wg analityków serwis ten posiada około 8 tysięcy aktywnych licytujących którzy wpłacaja minimum 100zł miesięcznie każdy na wykup kredytów to daje sumę 8000x100 =800000zł :) aukcji w miesiącu jest średnio 100 licząc że każdy przedmiot ma wartość rynkową 2 tysięcy wychodzi: 100x2000 =200000zł wpłaty -nagrody = 600000zysku dla serwisu :) wychodzi na to że jest to dla nich bardzo opłacalne:) Ja od dziś się tam rejestruje i powalczę w licytacji bo bardzo mnie to kusi :) pozdrawiam link do strony: http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Gość gość
Jest taki serwis to prawda,3 razy brałem udział w licytacji raz wygrałem Na kredyty wydałem 190 wylicytowałem przedmiot za ponad 600 To zawsze cztery stówki w przód

Gość gość
Ok.pokaz mi link gdzie jest wpis do rejestru gospodarczego owej strony

Gość gość
wyp....... oszuści i złodzieje

Nie wierzyłabym w to. Nikt nie sprzeda pełnowartościowego sprzętu za grosze, nie ma co na to liczyć. Stawiałabym raczej na dodatki w stylu tego: http://okazjoner.pl/ , ułatwiające robienie zakupów. Wybieramy produkty i czekamy na informację, kiedy ich cena się obniży. Całkiem wygodna opcja i na pewno pewniejsza od jakichś dziwnych licytacji :)