Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zegarkiem od Emporio Armani mezczyzna moze zaszpanowac?

Polecane posty

Gość gość

wiemy, ze roleksy sa naprawde drogie, a taki armani to wydatek 1-2 tysiace zlotych jako ze armani to ogolnie marka mocno prestizowa, jak facet bedzie mial taki zegark, to tez chyba zrobi wrazenie? malo ktora kobieta skojarzy ze taki zegarek jest 15 razy tanszy od rolexa ?

Gość pudlo viagry sp zoo
najwiekszy szpan jaki znam to szpanowanie checia naprawy zegarka

Gość gość
Mój facet ma zegarek Armaniego i masz racje to koszt 1500zl. Nie patrzę na niego przez pryzmat z******tego zegarka i nie imponuje mi to. Jest normalny, a ja sama czasem nosze chińskie ciuchy lub buty... A mam tez zegarek od niego warty ponad 1000 zl.

Gość gość
Moj kuzyn prowadzi ciuchland towar z zagranicy ciagle w towarze trafiaja sie zegarki armaniego, rolexy, nawet 2 zlote , duzo zlotej bizuteri, pieniedzy w kieszeniach ubran, w torebkach, najwieksza kwota 50 tys euro, ze znalezinych kupili dzialke pobudowali wille, i garaz, magazyn na towar, maja super samochody 3 osobowe,3 dostawcze, mieszkanie pod wynajm w warszawie, duzo super okularow przeciwslonecznych, torebek, butow, kurtek, prowadza 5 sklepow ciuchlandow, zyja jak bogacze

Gość gość
A umiecie rozróżnić repliki od oryginałów? zapewne nie :P Osobiście uważam, że i takim można pryszpanować a i pieniędzy zachować w kieszeni ;)