Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka mi opwiadała że u nie w pracy, nie weim czy jej wierzyć

Polecane posty

Gość gość

ona pracuje w firmie gdzie są zebrane księgowe, kadrowe i pracują na krótkie kontrakty dla różnych firm, koncernów, korporacji i pracowała przez 2 miesiące w pewnej dużej korporacji była tam nowa i nie znała specyfiki firmy, zwyczajów i kiedyś przyjechała delegacja z siedziby głównej z Warszawy plus jacyś faceci z Niemiec , coś sprawdzali funkcjonowanie , szkolenia takie bla bla i te dziewczyny z księgowości i kadr poszły do kibla i tym facetom w kiblu du/py dawały ona była nowa, wiadomo że jej nikt nie zaciągnął ale tamte poszły i ruch/ały się z tymi facetami w kiblu wierzycie w takie coś ? :O

Gość gość
nie ale pracowałam kiedyś w "rekrutacji" i tam jedna powiedziała po rozmowie na skype z kandydatem (takie metody miała LOL) że jest przystojny, pewnie chciała go brać :D

Gość gość
ona mówiła że była w szoku a to jest dziewczyna która nie kłamie, jest normalna i nie zmysla czegoś dla sensacji powiedziała że dawały du/py w kiblu tym facetom

Gość gość
Wszystko jest mozliwe ale to malo prawdopodobne.

Gość gość
korporacja, wielka fabryka produkująca sprzęt

Gość gość
to jest mozliwe

Gość gość
ja jej wierzę

Gość gość
Nieprawda

Gość gość
a dlaczego nieprawda ? faceci po długiej podróży, z oddziału rządzącego i ruch/ali chętne w kiblu normalnie dla tych kobiet to był zaszczyt

Gość gość
Nieprawda bo maja diety na hotele i tam sie roochayą :o Nikt tego nie robi po kiblach :o

Gość gość
przeciez normalne że maja hotele, ameryki nie odkryłaś ale jak ruch/aja pracownice w pracy, zakładzie podległym to znaczy że później nie mogą ru/chać w hotelu kogoś ? no nie rozśmieszaj mnie