Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pati880

JAK ODMÓWIĆ SEXU?

Polecane posty

Gość bostonsto
Przyprowadź mu ładną i chętną koleżankę w zastępstwie. Nie powinien się obrazić.

Gość gość
ale tak jednorazowo? Czy przez dłuższy czas? nie mam nastroju boli mnie głowa :) padam ze zmęczenia jutro mam ciężki dzień coś chyba mnie bierze, jakaś grypa, nie chce Cię zarazić przewiało mnie i boli mnie szyja coś mi w plecach strzeliło brzuch mnie boli jak na okres jajniki mnie bolą, chyba się przeziębiły boli mnie pęcherz mam infekcję intymną, biorę leki przez ...... dni dobra w tym byłam :)

Gość gość
Ja kiedy nie mam ochoty wkładam grubą podpaskę i udaję że mam duży okres,zazwyczaj pomaga.

Gość gość
I nie zajarzył, że to ściema? :D :D :D

Gość gość
A jak masz prawdziwy okres ,nie kapnął się ,że masz za często lub za długo, mój by od razu wiedział,że kręcę.

Gość gość
Wczoraj autorko kombinowałaś co z nim nie tak, że dojść z tobą nie może. Po co Ty z nim jesteś? Współczuję mu takiej podłej dziewczyny.

Gość bostonsto
Ja mam taką żonę odmawiającą, więc już Jej nie nagabuję tylko powiedziałem ,że jak jej ochota przyjdzie niech sama powie. Od jakiegoś czasu ona nie robi wymówiek, a ja regularnie sypiam poza domem.

Gość gość
taka żona to koszmar. Kase to daj ale sexu nie bo jej nie pasuje. To k***a dlaczego jak macie 20 lat to sie puszczacie. Oczywiście wam wolno, facet to d****arz...