Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o poważne odpowiedzi jak stać się zrównoważoną kobietą?

Polecane posty

Gość gość

proszę o poważne odpowiedzi jak stać się zrównoważoną kobietą?

Gość gość
Mam 19 lat, ogólnie jestem zaradna raczej - mieszkam, pracuję i studiuję za granicą, wyjechałam całkowicie sama po 18ce na uniwersytet i dobrze mi idzie. Ale ogólnie moim problemem jest całe życie. Zdaję sobie sprawę, że na facetach robię wrażenie niezaradnej i glupiej:( Często się zagapiam, jest naiwna (wierzę w prawie wszystko co mi ktoś mówi). Jeszcze do tego ten moj wygląd - mam naturalnie blond włosy, niebieskie oczy i taką dziecinną urodę. Ludzie często mi mówią, że jestem "rozczulająca", "słodka" a wiadomo co mają na myśli;/ Jak idę gdzieś z moimi kolegami to zawsze odwalę coś głupiego np. prawie się zabiję wchodząc na ścieżkę rowerową i zawsze ktoś mnie "ratuje". Niby jest śmiesznie ale chciałabym się zmienić, jak to zrobić????

Gość gość
nudzą mnie twoje wydumane dziecinne problemiki

Gość gość
Super, to w takim razie wracaj do użalania się nad swoimi "dorosłymi" i "poważnymi" problemami:)

Gość kalina malina 555
Chyba wiem o czym piszesz. Mam 37 lat i w końcu pogodziłam z tym jak inni mnie widzą ,czasem smutno mi ze nikt nie wie jaka w środku jestem naprawdę. Tak spokojna jesteś, do rany przyłóż -jeden to mnie nazwał nawet gazą na rany. Do tego ten piskliwy głosik i uroda cukierkowa. A we mnie jest diabeł. A ja najchętniej to bym komuś dokopała, lubię się bić ,czuje się wspaniale jak wychodzi ze mnie cala ta energia .Jestem tyko opanowana i wyrozumiała bo uważam ze dama taka powinna być-nie histeryzować i nie przeklinać. Radze Ci pogodzić się z tym i nie walczyć o to by Cię widzieli inaczej . Zrób z tego narzędzie swojej siły i tajemnice ze TY wiesz jaka jesteś naprawdę.

Gość gość
Podczep sobie ciężarki do cycków. Będziesz zrównoważona.