Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam sie jak kobiety moga uprawiac seks z mezczyznami ktorzy

Polecane posty

Gość gość

sa grubi, brzydcy, szczerbaci, zaniedbani, łysi, niscy - po kilka cech na raz. Tak po prostu sie zastanawiam, czy poped seksualny u ludzi jest az tak silny, ze niewazne juz jaki facet? Ja jestem aseksualna, dlatego sie dziwie i probuje sobie poukladac w glowie moj problem. Mam wielu kolegow, wiekszosc jest taka jak napisalam powyzej, no modeli w stylu meza anji rubik i ronaldo nie ma w tym gronie i oni wszyscy sa zajeci. No wiec seks musi w tych zwiazkach byc. No i sie zastanawiam, czy te kobiety maja tak silne libido... To nie jest glupi temat zalozony specjalnie, po prostu mam swoj problem.

Gość gość
one takie same kto je zechce

Gość gość
Mam to samo,jestem asexualna.s

Gość gość
Wiecie co, ja też się nad tym zastanawiam, niby jestem aseksualna, tak uważam ze względu na powyższe, ale jednak jakieś tam libido mam, ale nie czuję żadnej presji żeby to wyładować. Jak się ru`chać to tylko z seksownym gościem. Inaczej nie ma sensu nawet ściągać majtek :P Czy jestem aseksualna? Czy inne kobiety mają wyższe libido?

Gość gość
to nie libido, to stara polska tradycja, że lepiej być z byle jakim chłopem niż samej. Liczy się sztuka i płeć, a nie jakieś zalety. Nie wiesz , że kobieta bez faceta jest nikim. Poza tym penie panny się łudzą, że taki nie zdradzi bo i z kim

Gość autorkagość
Widac maja, no bo nawet bezrobotni menele w wieku 20-50 lat sa pozajmowani. A poza tym ja tego nie umiem zrozumiec, jak to jest, ze tak przyciska, ze trzeba kogos przeleciec. Wezmy ten serial Seks w wielkim miescie. No te baby lataly codziennie szukac gaci jakichs. Widac mam cos z psychika, bo ja cierpie tylko jak jestem glodna, niewyspana, ale bez seksu moge zyc. Szkoda tylko, ze bede sama cale zycie przez to, bo po co komus taka kobita bezuzyteczna.

Gość gość
tez wiele o tym myslałam aktualnie jestem sama, nie akceptuje facetów gorszych ode mnie i mniejszych ode mnie, ale baby są na tyle zdesperowane że biora jak leci żeby tylko nie było że stara panna albo coś i spoleczenstwo lepiej takie kobiety postrzega bo "majo chlopa" coz polaczkowsc zasciankowosc

Gość gość
nigdy nie miałam libido samo z siebie, zawsze byl obiekt. Obiektu A nie można było podmienić innym obiektem, każdy inny był pociągający jak np. noga od stołu albo obrzydliwy jak pies w tym kontekście. Czyli ja do większości facetów czuję obrzydzenie na myśl o seksie, do części z nich nic nie czuje a pożądałam zawsze 1 w danym czasie. Czy jestem aseksaulna?

Gość gość
Mnie odrzuca na samą myśl o sexie.s

Gość gość
jak pomyślę o seksie z brzydkim to czuję się jakby moje życie było zagrożone, paraliżuje mnie strach

Gość gość
A co was to k***a obchodzi? kto z kim, gdzie? zajmijcie się swoim życiem, pustaki j****e.

Gość gość
wcale nie mówię czy ładny ,czy brzydki..nieważne jaki by był,na samą myśl o tym mnie odrzuca i uroda nie ma tu nic do rzeczy!s

Gość gość
moze oni je pociagaja

Gość gość
kiedys mnie podrywal taki gruby i cos do niego czulam

Gość gość
Mój facet jest brzydki, ale jest dla mnie dobry kochany, hojny, nie skąpi na mnie pieniędzy więc chętnie chodzę z nim do łóżka :) Wygląda to nie wszystko. Wolę iść do łóżka z brzydalem , który mnie kocha i jest dla mnie dobry niż z Christiano Ronaldo, który jest piękny ale traktuje kobiety jak szmaty. Może zrozumiesz to jak dorośniesz bo na razie jesteś młoda i głupia, ale życie cię zmieni zapewniam cię :) Aha ty też wiecznie młoda i piękna nie będziesz. Po 40tce to będziesz prosić boga, żeby nawet taki łysy gruby brzydal poszedł z tobą do łóżka. Bo żaden inny nie będzie cię chciał :) Zobaczysz, tak będzie pusta dziewucho.

Gość gość
Dla tych co są aseksualni, szczerze wam współczuje...Powinnyście być do końca życia same, kto by chciał być z kimś takim?

Gość gość
jak ktoś jest zaniedbany znaczy nie zależy mu by się podobać,jak wyłysieje a kręcił kobietę to dalej tak będzie,jak trochę przytyje to też,gdybym nie miała zębów nawet sąsiadka by mnie nie zobaczyła a co dopiero facet ,braki widoczne zębów wszystko popsują zaniedbanie też w moim przypadku,więcej ciała i sprawa włosów nic nie zmieni

Gość gość
Byłabym najszczęsliwszą osobą na świecie gdybym została wreszcie sama(do końca życia),..o połowę problemów mniej!!!s

Gość gość
Tu nie chodzi o to żeby był piękny, to jeszcze nie jest wszystko, musi być fascynacja. Bardzo współczuje wysokiego libido, mam 27 lat więc dziewuchą nie jestem a dorosłą kobietą i jakbyś przeczytała ze zrozumieniem, ja nie czuję takiej potrzeby że mnie ktoś przeleciał. Współczuję ci tej kopulacji z brzydkim bo seksem tego bynajmniej nie nazwę. Sama piękna pewnie nigdy nie byłaś, aż pana boga trzeba było prosić o wstawiennictwo żeby chciał cię byle ktoś po tyłku klepnąć :)

Gość gość
Na razie jesteś szczęśliwa, tylko poczekaj jak przyjdzie samotność w czterech kątach w końcu zapłaczesz...

Gość gość
jestem samotna i nie mam libido i nigdy nie miałam dopóki nie pojawił się ktoś interesujący, rozumiesz?

Gość gość
jak to mówią miłość jest ślepa widać nie kochałaś :(

Gość gość
ja sypiam tylko z miłości,aha kiedyś zabujałam się w brzydalu strasznie mnie kręcił miał niesamowitą osobowość i oczywiście już nie był brzydki :-)

Gość gość
Być z taką aseksualną kłodą w związku to musi być straszne...

Gość gość
Płaczę teraz ,przez debili którzy żyć mi nie dają ,gdy się odczepią to będę szczęśliwa!s

Gość gość
Tu nie chodzi o to żeby był piękny, to jeszcze nie jest wszystko, musi być fascynacja. Bardzo współczuje wysokiego libido, mam 27 lat więc dziewuchą nie jestem a dorosłą kobietą i jakbyś przeczytała ze zrozumieniem, ja nie czuję takiej potrzeby że mnie ktoś przeleciał. Współczuję ci tej kopulacji z brzydkim bo seksem tego bynajmniej nie nazwę. Sama piękna pewnie nigdy nie byłaś, aż pana boga trzeba było prosić o wstawiennictwo żeby chciał cię byle ktoś po tyłku klepnąć xxx Nawet nie wiadomo jak to skomentować, bo mam wrażenie że mam do czynienia z 27 latką na poziomie umysłowym 12 latki. Jesteś ordynarna, chamska i pusta, a jak na Twoje lata to już nie wypada... I niestety nie masz racji, bo mój brzydal mimo że nie wygląda jak Ronaldo to bardzo mnie pociąga, poza tym ma bardzo dużego ptaszka i jest dobry w łóżku, potrafi mnie zaspokoić, po pupie też mnie klepie co bardzo lubię :) I jest dla mnie dobry, kochany, zabiera mnie na wyjazdy różne, za wszystko płaci, ja o nic martwić się nie muszę. Kupuje mi drogie prezenty. Niedługo mamy razem zamieszkać :) Jest mi z nim bardzo dobrze i nie zamieniałabym go na żadnego Ronaldo, który jest piękny ale pusty tak samo jak Ty. Właśnie niedawno porzucił swoją kolejną dziewczynę, bo mu się znudziła i ma już nową kochankę. A mój facet kocha mnie najbardziej na świecie. A Ty jesteś strasznie głupią pustą dziewuchą i życzę powodzenia w szukaniu Ronaldo, tylko wiesz, masz już 27 lat, a w Twoim wieku to ci najlepsi są już pozajmowani i taka jest prawda. Zostaną Ci tylko piękni ro\ochacze zakochani w sobie, którzy zmieniają kobiety jak rękawiczki, życzę powodzenia i przyjemnej zabawy z wibratorem bo tylko to ci zostanie na stare lata tępa wulgarna dziewucho. Bez odbioru 🖐️

Gość gość
No to żyj sama i zbrzydnij...co to kogo obchodzi :)

Gość gość
Dzięki o to mi chodziło!s

Gość gość
To była odpowiedź na twoje chamskie zaczepki, szkoda że nie widzisz czubka własnego nosa, jestem zawistną żmija i chamicą, z twojego posta wyziera pustka i zawiść, jesteś podłą osobą

Gość gość
mi zalezy na milosci a nie na seksie