Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na których studiach czai się najwięcej przystojnych chłopaków

Polecane posty

Gość gość

to nie są żarty, jestem ładną inteligentną dziewczyną ale nigdy nie miałam szczęścia żeby kogoś poznać, nie bardzo jeszcze odnalazłam cel w swoim życiu, nie wiem gdzie widzę siebie za 5 lat, ale nie chcę już siedzieć w domu i się zastanawiać tylko iść na jakieś studia ew. rzucić je po roku, mogłabym pójść na medycynę pisałam rozszerzenie z chemii i biologii lecz tego nie zrobiłam chciałam dać sobie rok na przemyślenia i jestem już pewna że nie chcę tego robić, nie chcę zakuwać w dzień i w nocy tylko poznawać świat, inne kultury, mieć dużo fachu w zcyiu, nauczyć się wielu rzeczy które przydadzą mi się w życiu, ale nie mam pieniędzy na podróże, nie mam też kogoś z kim mogłabym się gdzieś wybrać, przyjaciele mają studia...chciałabym jak najszybciej poznać jakiegoś bystrego chłopaka, który ma poukładane w głowie i nie jest fałszywy, ma jakieś plany i kieruje się jakimiś zasadami w życiu a nie " gdzie mnie popchną tam polecę" no i żeby był w miarę przystojny, chciałabym się w nim zabujać na maksa :) na jakim kierunku , w jakim mieście mam największą szansę takiego poznać?

Gość gość
czy twoja cipka jest gotowa na takie wyzwanie

Gość gość
polibuda, wydział informatyki. :)

Gość gość
haha..

Gość gość
na historii !

Gość gość
Stomatologia.

Gość gość
seminarium...