Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarkBlack

Okres, ciąża, poronienie ?

Polecane posty

Gość DarkBlack

Jestem dziewicą. Z chłopakiem tylko się pieścimy ale nie wykluczam, że jakimś cudem jego płyn mógł dostać się do pochwy ( sperma na pewno nie ). Wczoraj ( mniej więcej właśnie wtedy miałam dostać okres ) wystąpiło u mnie jedynie skąpe plamienie, dzisiaj takie jak zwykle w pierwszych dniach okresu plus dość duży fragment błony. Tydzień przed tym wszystkim zaczęły boleć mnie piersi, powiększyły się jakby więcej niż przy zwykłym okresie, brzuch też podolewał. Początkowo myślałam, że to objawy przed okresem a potem zaczęłam się zastanawiać czy to nie przypadkiem ciąża. I teraz już całkiem nie wiem co się dzieje, ciąża, okres, poronienie ?

Gość gość
Pomóżcie. Co to może wszystko znaczyć ?

Objawy jakby na ciąże...ale to prawie niemożliwe. Dla spokoju zrób test ciążowy.

Gość DarkBlack
Już kiedyś "wmówiłam" sobie ciąże i widziałam u siebie wiele objawów, więc teraz bardzo na nie się nie powołuje. Ale niepokoi mnie ten dziwny inny niż zawsze okres. Może to ze stresu, studia, sesja...

Gość gość
oh dzieci, dzieci.... :O

Gość DarkBlack
Nie widzę w swoim zachowaniu dziecinady. Jestem niedoświadczona, wiele jeszcze nie wiem ale nie uważam, że brak mi rozsądku.

Gość DarkBlack
Nikt nie miał podobnych objawów ?