Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faacet32

Znacie osoby dojrzale ktore pozbyly sie niesmialosci

Polecane posty

Gość faacet32

glownie chodzi mi o niesmialosc faceta do kobiety

Gość gość
ja znam-siebie. Po prostu mam już to gdzieś wszystko , jestem sobą, życie jest za krótkie , szkoda nerwów

Gość gość
co jeszcze??

Gość gośćndfj
Kiedyś byłem bardzo nieśmiały w stosunku do kobiet, szczególnie w czasach LO kiedy miałem sporo trądziku na twarzy ( do dziś go mam, lecz w mniejszym stopniu ), teraz ubieram się elegancko czy zmieniłem fryzurę ( zapuściłem włosy i fajną modną fryzurę mam ) czy też poprawiłem swoją sylwetkę. Polecam dzięki temu wzrosła moja pewność siebie, a nieśmiałość pokonywałem w ten sposób, że od jednej osoby do coraz większej ilości osób zagadywałem. Ogólnie rób codziennie jedną rzecz której się boisz. Każdy z nas się boi wyjść poza swoją strefę komfortu, lecz musisz to zrobić jeśli chcesz się pozbyć nieśmiałości :)

Gość gość
Tak, nieśmiałość do kobiet minęła kiedy poznałem dziewczynę z którą się związałem i uprawiałem regularny seks, stałem się znacznie pewniejszy siebie i teraz śmieje się tego jaką pizdą byłem i że niepotrzebnie się czegoś bałem :)

Gość gość
znam co najmniej kilka takich przypadków. Co więcej nie wiem dlaczego Ci faceci byli nieśmiali, bo inteligentni, przystojni... ale mówili że kiedyś totalnie nie mogli z siebie wydobyć słowa przy obcych kobietach