Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o koszt podarunku dla dzieckA

Polecane posty

Gość gość

hej sprawa wygląda tak, moja przyjaciółka ma 3 letnią córcię. nie jestem jej chrzestną, zawsze odwiedzając przyjaciółkę, robiłam małej "bogate" wyprawki, w okolicy 100 euro (widywałyśmy się z regóły 3 razy do roku. Końcem roku dopadł Nas kryzys i musieliśmy zamknąć firmę, spłacić długi firmy i w styczniu postanowiliśmy wrócić do PL, i teraz pytanie - jak sądzicie czy prezent dla dziecka (za 15 zł) prędzej upominek może być? Nie pracuje ani ja ani mąż, mamy jakieś tam oszczędności, ale nie na tyle by żyć spokojnie Jak Waszym zdaniem tym prezentem jest szmaciana lalka, w środku ma groszek taki

Gość gość
e nie bardzo trzeba było kupić słodycze

Gość gość
oczywiscie,a czemu byc nie moze? nawet jak przyjdziesz tylko z czekolada za 5zl tez bedzie dobrze

Gość gość
właśnie nie wiem czy coś dokupić do tego..

Gość gość
zdradzę ci sekret dzieci są bardziej zadowolone ze słodyczy niż zabawek

Gość gość
mała nie je słodyczy gdyż przyjaciółka na to nie pozwalała od dziecka, pokryjomu dziadkowie próbowali ją dokamiać słodkim ale mała poprostu nie lubi, nawet herbatę pije bez cukru

Gość gość
Pewnie , mala bedzie szczesliwa, moja corka uwielbia prezenty, upominki nawet takie drobiazgi, nawet jakis malunek od kolezanki/gi z przedszola, nic nie dokupuj , liczy sie gest a nie co i za ile, od robienia drogich prezentow ma rodzicow

Gość gość
Oczywiscie ze wypada i lala wystarczy. Moj synek cieszy sie z każdego drobiazgu(nawet malego resorka) a nic mu nie brakuje i zabawek ma multum.

Gość gość
ja od dziecka też zawsze piłam herbatę bez cukru - a słodycze wpierdzielam równo - po prostu tak szlachetny napój jak herbat smakuje z cukrem jak tani napój z biedrony i wiedziałam to już w wieku kilku mc... i dziecko dużo bardziej się cieszy z zabawki niż ze słodyczy które są dziś na każdym kroku w ilościach kosmicznych...to nie głęboka komuna, a zabawka to jest zabawka - dwie rzeczy mnie zawsze wpieniały właśnie ubrania i słodycze w prezencie - z wiekiem oczywiście zmieniłam poglądy i ubrania wygrały - ale zabwka dla dzieciaka to jest raj.

Gość gość
Ja mam kupić coś dla dziecka, to nie kupuję czegoś drogiego. ;) Najlepiej sprawdza się allinside.pl. Tam można ogarnąć fajne zabawki za grosze, ubranka etc. ;)

tak naprawdę to nie chodzi o koszt prezentu, liczy się to aby prezent był trafiony warto kupować zgodnie z zainteresowaniami dziecka.