Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spadające baleriny podczas tańca

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam wczoraj baleriny żebym miała na studniówkę na zmianę,bo nie będe w szpilkach przez cała noc , i wszystkie dziewczyny po jakimś czasie sobie zmieniają. Mam rozmiar 38 , czasami noszę 39. Moim problemem jest to,że mam bardzo wąską stopę. Jak chodzę w tych balerinach to jest okej , ale jak zaczęłam tanczyc w domu, to mam wrazenie ze moga mi spadac z pięty , i że są za szerokie... Dałam za nie dużo kasy , w sklepie były okej , zresztą były na szybko kupowane, oddac nie mogę w tym sklepie zresztą nie mam czasu bo mam jutro studniówkę. Noi nie wiem czy zaryzykowac i je wziąc ( zeby tylko nie spadły podczas tanczenia...) czy moze da się coś z nimi zrobić, jakoś samemu poprawić , może włożyć jakieś wkladki ?

Gość gość
nie wszystkie, tylko te bez smaku i klasy

Gość gość
nie mozesz w sklepie wymienic na mniejsze? jakbys podjechala rano to bys zdazyla

Gość gość
Hahah tak to jest jak się kupuje za dużą kasę, ja mam z allinside.pl jakieś za pół darmo i uważam, że to jeden z najlepszych zakupów jakie zrobiłąm. Idealnie pasują do nogi, wygodne, kosztowały grosze ;)