Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie odnośnie tabletek antykoncepcyjnych.

Polecane posty

Gość gość

Przez ostatni rok brałam Microgynon 21. Musiałam zmienić ginekologa i do tego gdzieś mi się zapodziały tabletki. Microgynon brałam przez 6 dni i poszłam do lekarza aby mi wypisał receptę na tabletki. Pan wypisał mi Levomine i kazał brać dalej przez 15 dni i przerwa na krwawienie, czyli tak jak dotychczas. Niestety pan doktor to wielki buc i nie chciał mi nic wiecej powiedziec, czy tak można zrobić?

Gość gość
jeśli Ci takie przepisał to musisz zaufać. To są raczej dobre tabletki, ale zawsze na kogoś mogą zadziałać gorzej i dać jakieś skutki uboczne, przetestujesz to zobaczysz. Ja je stosuję już od dłuższego czasu. Powiem Ci,że ciężko było dobrać mi odpowiednie tabletki bo po wszystkich jakoś tak niekorzystnie się czułam. Już myślałam,że całkowicie zrezygnuję z tej metody antykoncepcji,ale te miały być ostatnie do wypróbowania, jeśli po nich nadal byłoby źle to koniec mojej przygody z tabletkami anty, a tu niespodzianka i pierwszy raz czuję się dobrze po tego typu tabletkach

Gość gość
wejdz na strone znany lekarz i wystaw mu opinie

Gość gość
stosuje te tabletki i jestem z nich zadowolona bardzo dobrze sie po nich czuje i nigdy nie mam problemu z miesiączką

Gość gość
Nie ufalabym mu, powinien ci wszystko dokladnie wytlumaczyc, nie wydaje mi sie tez dobrym pomyslem zmienianie tabletek w srodku cyklu. Wyglada na to, ze mial jakis inny powod wyboru takich. Bo, domyslam sie, porzadnych badan hormonalnych ci nie zrobil?

Gość gość
ale po co wchodzic i mu doope obrabiac.Jak bylas u niego to go trzeba wypytac o wszystko a nie na forum.

Gość gość
napewno wie co robi.

Gość gość
Pewnie, ze wie. My tez wiemy. Kase. To w koncu jego praca.

Gość gość
jak jestes kaleka i sie nie pytasz dr. o to co cie interesuje To kudzwa twoja wina.deb--ilko

Gość gość
Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj i naucz się czytać @@@! Bo pana pytałam ale buc jakich mało i powiedział, że on jest lekarzem a nie ja!