Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co u faceta w oczach kobiet może zrekompensować małe mięśnie?

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra ma faceta - bardzo fajny, bardzo inteligentny, genialne poczucie humoru. Z twarzy taki normalny, niebrzydki, ale żaden przystojniak. Ale za to szczupły i nieco przygarbiony. Moja siostra (która jest bardzo atrakcyjna) twierdzi, że on ją bardzo podnieca. Możliwe?

to tam samo jak z facetami jedni lubią akie o wręcz dziewczęcych figurach, inni o normalnej kobiecej, a jeszcze inni takie z nadwagą

Gość dorota bez logowania
Co u faceta w oczach kobiet może zrekompensować małe mięśnie xx nie wiem, może właśnie inteligencja, poczucie humoru, oraz to, że ogólnie jest fajnym facetem? btw, w przeciwieństwie do powyższych cech, mięśnie można wyćwiczyć na siłowni:-P;-)

Gość gość
Ja też lubię bardzo szczupłych. Nie mogłabym uprawiać seksu z facetem, który ma nadwagę.

Gość gość
sila charakteru, poczucie humoru, dystans do samego siebie, to jak mu zalezy i sie angazuje. bycie sexy/pociagajacym to nie koniecznie cialo, ale to jaki ktos jest. no i kazdemu pasuje co innego.

Gość gość
jak to co? wszystko ale to dosłownie wszystko rekompensuje w oczach kobiety wielka fujara :-)