Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAKER 23 LATA

dzisiaj idę na siłownie dojebać nogi i plecy, a wy co robicie?

Polecane posty

Gość PAKER 23 LATA

dzisiaj idę na siłownie dojebać nogi i plecy, a wy co robicie?

A ja za niecałe 2 godziny jadę do mojej ukochanej :) Dzisiaj chciała mi zrobić niespodzianke, coś dla nas ugotuje ale nie wiem co ;) Wiem jednak, że na pewno będzie romantycznie przy świecach i z winem :) Niedługo idę się kąpać, ogolić i wypachnić ;) Ohh będzie pięknie :) Moja niunia jest przecudowna

Gość gość
Do pakera- nóg się nie robi z plecami, za duże obciążenie, ciulowy trening, słaba regeneracja. Do zakochanego- stary, przecież ona kocha Cię tylko za wygląd i myślenie, że jesteś silny psychicznie i umiesz lać się z dresami.

Gość gość
Nic nic nic, a potem się nayebać :classic_cool:

oj ludzie ludzie, skąd w was tyle zawiści i chęci dokopywania innym? Jak można tak twierdzić, jeśli ty mnie nawet nigdy na oczy nie widziałeś, że "ona leci na wygląd" ? a może jestem brzydki jak noc? :) tak samo nigdy się z nikim nie biłem, inteligentny człowiek nie musi używać siły fizycznej, a już tym bardziej by bić się z jakimiś dresiarzami, którzy są gdzieś na samym dole drabiny społecznej... Skąd ty możesz wiedzieć, że "ona kocha Cię tylko za wygląd i myślenie, że jesteś silny psychicznie i umiesz lać się z dresami." ? No powiedz mi skąd :) wiadomo skąd, z czterech liter to sobie wziąłeś... ;) Nie ważne co się mówi, ważne żeby komuś dowalić co nie? Tobie też chyba samotność i brak miłości daje się we znaki i to bardzo... :) Ale i ty znajdziesz miłość i spokój wewnętrzny, zobaczysz :)

Gość gość
Nie jestem samotny, jestem w związku, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem świadomy, że po przegranej konfrontacji z dresami miłość moje dziewczyny do mnie by wygasła.

Gość PAKER 23 LATA
zależy jakie ćwiczenia. ja nie mam problemu z łączeniem nóg z plecami, dobrze mi się tak ćwiczy tyle, że trening trwa trochę długo.

Gość gość
no to niezłą idiotke sobie wybrałeś :classic_cool: jeszcze moze ci każe na ustawki chodzić byś wykazywał swoją męskość? :D poracha :D

Gość 45włapie
Ja też robie nogi z plecami i huja mnie obchodzi opinia frajerów którzy g****o wiedzą o siłowni i mają 30 cm w łapie. Ja łącze treningi w ten sposob: nogi plecy, klata baki, biceps triceps. Każdą partie robie co trzy dni i śmiać mi sie chce z leszczy co przyjdą na siłownie zajmą ławeczke i robią klate przez godzine na sztandze 40 kg. Huj im w dupsko

Gość 45włapie
Sorry co 5 dni kazda partie

Gość gość
cholera ja tez muszę iśc na siłkę dupsko odchudzić

Gość gość
ja tam żadnej siłki nie potrzebuje, robie A6W, ABSy i P90X i mam sylwetke jak ta lala, kaloryferek elegancki. Ćwicz pod ciężarem własnego ciała, to ci wystarczy, spójrz ile trzeba sie namęczyc zeby zwykłe pompki czy brzuszki zrobić, nie potrzeba sprzętu itd, jedyne co ja potrzebuje do tych ćwiczeń to karimata (jest zbędna, ale na niej sie wygodniej ćwiczy), hantle (wystarczy 10kg) i coś do podciągania, może być drążek rozporowy taki co się w futrynie drzwi umieszcza, ja mam taki przykręcany do ściany i to wszytko... przez żadnych ławeczek, atlasów itd Tak samo to, ze cwaniacy sie potem porównują ze np 100kg na klate bierze na ławeczce, co z tego? nie ilość, ale jakość jest ważna

Gość PAKER 23 LATA
może tobie zależy na rzeźbie żeby wyrywać małolaty w klubie, ale ja wolę siłę i masę. te ćwiczenia są dobre dla januszy domatorów. w domu nigdy nie zrobisz ćwiczeń izolowanych, a z nogami to już w ogóle tragedia.

Gość gość
Ja też mam 45 w bicu, na przysiad 180, a na MC 220 kg, ale nie polecam nikomu łączyć nóg z plecami.

Gość gość
Ja intensywnie ćwicze leżenie kanapowe. Ćwiczę też mięśnie żołądka i jelita, wp*****lając niesamowite ilości czekolady... I nie tyję:-)

Gość gość
Klata, plecy, barki! :D nogi to osobny trening, nigdy łączony

Gość gość
Ja łączę z barkami, ale zamierzam wrzucić je zupełnie osobno. Inaczej zrobi łączone, a inaczej osobno. Jak się łączy z plecami to wbrew temu co pisali tam pseudoznawcy zrobi się to na odp*****l. Założę się, że oni przysiadu i MC w ogóle nie ruszają, albo robią to źle, nie schodzą nisko i cieszą się, że biorą 200 kilo, a byle gimbaza zrobi przysiad do kąta rozwartego, lekkie ugięcie kolan i do góry, żal ich.