Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie mogę! Jakie buty kupować dziecku, które krzywi nogi i przez to niszczy?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma 10 lat, rozmiar buta 34. Nie wiem, jakie buty mu kupować. Krzywi nogi, byliśmy z tym u ortopedy i powiedział, że to mała wada i wystarczą wkładki. Ale syn strasznie krzywi nogi do środka, po tygodniu noszenia są już dziury w podeszwach, bo syn je tak do wewnątrz ściera... I jeszcze noga mu się nie trzyma i kostka mu ucieka do wewnątrz. Już nie wiem jakie buty kupować. Jestem załamana, bo nie mogę patrzeć jak syn buty za 200 zł załatwia w tydzień :(. Kupuję mu na każdą porę roku Lasocki Young, ale już nie będę, bo są tak miękkie i nie mają usztywnianej pięty, że tylko jeszcze bardziej mojemu synowi krzywią nogi. A zależy mi też na modzie, wiec nie będę kupować usztywnianych w chińczyku. Nie chcę wydawać tyle pieniędzy na buty, na które po tygodniu nie mogę patrzeć... Jestem w stanie wydać powyżej 100 zł na buty sprawdzone i takie, które się nie rozwalają. Niby zimy na razie nie ma, ale ja synowi do tej pory śniegowców nie kupiłam, waham się, bo albo się okaże, że śniegu nie będzie i wyrośnie, albo od razu zniszczy. No już nie wiem co robić! Teraz w intersporcie jest przecena adidas półbuty ze 130 zł na 80 zł, te na pewno kupię na wiosnę, bo wyglądają na bardzo trwałe. Lae dzisiaj u nas padał śnieg, dużo śniegu. Syn akurat jest chory i nie szedł do szkoły, a i tak by nie szedł, bo w czym?! No nie wiem co zrobić. Nigdy nie żałuję dziecku pieniędzy, ma wszystko, zależy mi też na modzie i zdrowiu, ale nie mogę patrzeć jak wrzucam 200 zł na jedną parę, właściwie w błoto... Czuję, że chyba jednak kupię ortopedyczne Mrugały zimowe za niecałe 200 zł, może wytrzymają do lutego - marca, bo coś się zima u nas zaczyna... :(

Gość gość
Akurat Lasocki Young to mało trwałe buty zimowe. Moja córa nie krzywi nóg, a mimo to szybko się rozwalały ( w zeszłym roku dwie pary, teraz już jedna tez jest na wykończeniu - i żałuje, że znowu dałam się namówić bo ładne były ). A np. inne były nie do zdarcia, niestety wyrosła a spokojnie drugi sezon mogły by służyć.

Gość gość
własnie na Allegro można kupić różne uzywki za 1/3 lub 1/4 ceny

Gość gość
skoro twoj syn az tak krzywi nogi, ze niszczy buty to lekarz co na to?? rehabilituje go? wkladka nic nie zalatwi bo wtedy miesnie sie rozleniwiaja. Moj syn jest mlodszy, i tez krzywido srodka, chodzi na rehabilitacje i nosi plastry do kinesiotapingu. Jest poprawa.

Gość gość
No właśnie, bo ja się nie określiłam. Chodzi mi wyłącznie o buty nieużywane i takie, które można kupić w sklepie stacjonarnym, bo mój syn ma wysokie podbicie i niektóre buty są za wąskie. Strasznie krzywi nogi, wiec nie chcę mu jeszcze bardziej powiększać wady używanymi butami. Pytam tylko czy znacie jakieś buty niezniszczalne :).

Gość gość
Bartek,Antylopa,kupowałam synowi.