Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianki uważają, że mając faceta nie wolno ubierać się zbyt seksownie ?!

Polecane posty

Gość gość

Przeczytalam wlasnie, ze mając chlopaka, faceta, meza nie powinno sie ubierac zbyt seksownie bo facet jest zazdrosny, w innym temacie pisala laska, ze chlopak jej kaze sie inaczej ubierac bo inni faceci się na nią gapią i podrywają :O Zalosne... zarowno te kobiety, ktore dają sobą pomiatać i robią co facet kaze jak i ci faceci, nieudacznicy z niska samooceną, ktorzy boją się ze stracą partnerke, wszedzie doszukują się oznak chęci do zdrady, takie chłoptasie ktorzy najchętniej by ubrali ''babe w worek'' i zamkneli w domu :O

Gość gość
Mój facet taki jest, chciałby,abym ubierała się jak 60 letnia kobieta,ale ja go nie słucham, on doszukuje się ,czego czego nie ma.

Gość gość
przestan pieprzyć dziewo zakłądasz tematy z komentarzy ! widac że nie masz ani klasy ani honoru ani odrobiny przyzwoitości , chcesz to prosze wyjdz na ulice na goglas ai parodiuj ! droga wolna

Gość gość
te!! madralinska doradczyni!!!! za obnazanie sie w miejscach publicznych jest paragraf:D

Gość gość
zdrowo myslaca szanujaca sei kobieta nie ubierze sie wyzywajaco jak d******* bo nie bedzie jej zależało na tym aby jak najwiecej pokazać :D bo to nie dziwa ,albo łoznica która żeby utrzymac fagasa musi tak sie ubirac ,bo inaczej on ja zostawi dla młodszej :classic_cool:

Gość gość
Racja, faceci najpierw zabraniają się fajnie ubierac, a po 10-20 latach oglądają się i zdradzają z tymi, ktore ubieraja się seksownie i są atrakcyjne, potem ich tłumaczenie: nie dbalas o sieibie, nie umiesz sie ubrac, zbrzydlas to cie zdradzilem :D

Gość gość
jak im sie nie podoba to niech ida gdzie chca