Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogadałbym z jakąś dziewczyną o miłości

Polecane posty

Gość gość

bo jakoś tak smutno mi dzisiaj samemu

Gość gość
kup se psa, wierne są :)

Gość silesiana
I!emasz lat ? Szukasz tej jedynej ?

Gość gość
:-) ja moge z Tobą pogadać :-)

Gość gość
dzisiaj ?:) moze jutro sie odmieni i bedziecie we dwoje

Gość gość
32, szukam tej jedynej ale jakoś nie mogę jej spotkać

Gość Karinaaka
hej,mozemy popisac jesli chcesz?masz kogos?mam Karina na imie,a Ty?

Gość gość
jest tyle rzeczy które łączną nas, sranie szczanie pierdzenie, jesteśmy tacy podobni, ahh :)

Gość gość
ta jasne j/e/b/a/n/y zboku , na pewno tylko o r/u/c/h/a/n/i/u byś pisał

Gość gość
:-) nie możesz jej spotkać, bo szukasz. Ona pojawi się sama, gdy nie bedziesz się spodziewał. To często tak działa. Facet w tym wieku jest atrakcyjny. Powinien być "poukładany" i wiedzieć czego chce. Musisz bywać we właściwym srodowisku. A jakiej dziewczyny szukasz? :-)

Gość gość
hipiski z dredami

Gość gość
inteligentnej, kobiecej, z dobrymi wartościami którymi kieruje się w życiu, czułej, miłej, subtelnej

Gość gość
Koniecznie depilowana!

Gość gość
O jej ja nie depiluję ! Czy mam jakąś szansę ?

Gość gość
nic o depilowaniu nie pisałem, to już zależy od woli właścicielki i jak się z tym czuje, chce to niech depiluje a jak woli nature to też może być, nikogo nie mam zamiaru zmieniać ani osądzać

Gość gość
:-) czyli normalnej. A w jakim wieku? Może trafiasz na zbyt młode lub niedojrzałe? A te starsze często już zajęte. Facet jest zawsze atrakcyjny, bez względu na wiek. Mówią nawet, że jest jak wino. Coś w tym jest. :-) w pewnym momencie kobieta myśli w inny sposób, dostrzega inne wartości i czegoś innego poszukuje, niz za mlodych lat. Może w złym kręgu się obracasz, jeśli nie możesz trafić. :-)

Gość gość
powyzej 27, a jesli jej system wartosci sie zmienil to jest troche nie pewna

Gość gość
haha, do 30 ****aja sie po dyskotekach a pozniej czas na dzieci i dom i szukaja spokojnego frajera do dojenia

Gość gość
:-) czyli mamy kondydatkę;-) a skąd wiesz, jaki ma system wartości lub że się zmienił? Zaproponowałeś coś, co mogło nie być zgodne z jej systemem wartości? Skąd takie przypuszczenia? :-)

Gość gość
nie wiem jakie ma wartosci ale skoro o tym wspomniala to pewnie jej sie pozmienialy, nie wiem co jej imponowalo wczesniej a co teraz

Gość gość
i tego sie najbardziej boje, ze kiedys by na mnie nie spojrzala a teraz zmienila zdanie bo jestem spokojny i samowystarczalny

Gość gość
:-) Słucham? Co Ty w ogóle mówisz? Co to za dziewczyna, która ocenia w ten sposób? Zwariowałes? Kto Ci to podpowiedział? A może sam sobie wmawiasz, bo nie wierzysz w siebie? Pewnie leci na kase..? Jeśli Ci się spodobała, to chyba trochę ją znałeś. Zmieniłeś zdanie o niej? Skoro uważasz, że może to jest powód dla którego się Tobą interesuje. A co było wcześniej, że teraz dopiero jesteś spokojny itp? :-)

Gość gość
nikogo nie mam na oku, same zle ktore patrza wykorzystac drugiego dla wlasnych celow nie zrozumialem Cie

Gość gość
:-) na serio, czy się wycofujesz teraz? ;-) Myślę, że nie powinieneś w ten sposób myśleć. Że każda to materialistka. Co imponowało? Wszystko w Tobie. Co imponuje? Nadal to samo. Jeśli zainteresowałeś się kimś, to chyba jesteście podobni do siebie lub całkiem inni i to na Was działa. Nie analizuj "dlaczego?". Ciesz się tym, co masz. Prędzej czy później okaze sie, czy była warta Twojej uwagi. :-)

Gość gość
ty napisalas kobieta a ja uzywalem okreslenia jej, ona jako hipotetyczna kobieta w przyszlosci jak sie trafi

Gość gość
i hipotetycznie napisale o przeszlosci czyli 10 lat temu moglembym jej nie zainteresowac a teraz tak, bo zmienily jej sie wartosci, bo ci za ktorymi wtedy biegala juz jej nie imponuja bo wie ze z nimi szczescia nie znajdzie

Gość gość
:-) Ty mówisz czego się boisz ,a ja mówię jak jest z niektórymi kobietami. Nie myśl o tym, dlaczego. Ważne, że ktoś Cie zainteresuje. Każda szuka czegoś innego. Tak jak faceci. W końcu trafi się ta właściwa, prawie idealna. :-)

Gość gość
:-) to chyba na tym polega. 16-latka różni się od 30-latki. Oczekuje czegoś innego! Dzięki Bogu. ;-)

Gość gość
autorze nie słuchaj tych idiotek, za młodu d******py dresom pozniej robi sobie bachora a na koncu szuka frajera do dawania kasy na nia i dziecko

Gość gość
Możesz mnie zaprosić na spacer .