Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz mam studniówke a on nie odpisuje

Polecane posty

Gość gość

O 19.30 mam studniówkę , mam isć z chłopakiem który mieszka ok 40 minut ode mnie , wczoraj pisalam do niego i pisał że nie orientuje sie ,jak ma dojechać do mojej miejscowości. Potem napisał że zapyta kolegi , i może on mu wytłumaczy. Napisalam , ze jak bedzie wiedział już to niech mi napisze , i ja mu jeszcze dotłumaczę szczegóły. Noi nie napisał do tej pory , dzis do niego napisalam o ktorej będzie , i mi nie odpisuje Strasznie się denerwuje , właśnie fryzjerka ode mnie wyszła , już wszystko gotowe , za 3 godziny trzeba wychodzić....

Gość gość
To może przestańppisać a zacznij DZWONIĆ? Co wy macie z tymi smsami? Tak się nie załatwia ważnych spraw. Gimbusy

Gość gość
No właśnie, dlaczego nie zadzwonisz? :O

Gość gość
Ma telefon w naprawie. Więc pisze do niego na facebooku , ale nie odpisuje.. Nie wiem co mam robić , naprawdę :(

Gość gość
bo mi dzwonek z******i:-(

Gość gość
Może komputer tez ma w naprawie. A może on cały jest w naprawie *facepalm

Gość gość
idziesz z chłopakiem, który nawet nie wie, gdzie mieszkasz ?

Gość gość
chyba nie jesteśmy wstanie Tobie pomóc. Moze napisz do kumpla tego chłopaka?Myślę, że chłopak szykuje się do wyjścia i niebawem u ciebie bedzie. 3H to długo. Spokojnie.Spróbuj skontaktować się z jego przyjaciólmi

Gość gość
Zawsze mam takie szczęście... Wszyscy się ciesza studniówką, a ja się trzęsę z nerwów , nawet nie chce myśleć o tym,że może mnie wystawić ,nie wiem co bym wtedy zrobiła. No co ja mam teraz robić , nie umiem tak bezczynnie czekać. Jak ja żałuje ze tam ide , gdyby mozna bylo tylko cofnąć czas to bym sie nie zdecydowala , to jest jakis koszmar

Gość gość
Pewnie do tego nic nie ma na karcie :D

Gość gość
Ja z tobą pójdę,. włożę gajer i lecimy, tylko weź wódeczkę do ponczu :)

Gość gość
O ty w zyciu z chlopakiem sie przez fejsbuka umawiac. Ty myslisz ze on tam siedzi caly dzien, no w sumie moze i tak skoro sie z toba zadaje. Sama jestes sobie winna. Co zrobic jak nie przyjdzie? NIC idz na te glupia studniowke sama i tyle, napewno nie ty jedyna bedziesz bez partnera a szkoda kasy ktora przepuscilas na te balange.

Gość gość
Bzdura z tym telefonem. Jak się oddaje telefon do naprawy, ZAWSZE dają zastępczy. Po prostu wstyd Ci dzwonic i tyle.

Gość gość
ale bujda , telefon w naprawie hahahahaha :D jak za komuny nawet jesli masz popsuty to masz karte którą przekladasz do innego byle jakiego albo w salonie dają inny coraz gorsze te prowo

Gość gość
Wypij sobie kielicha na rozluznienie

Gość gość
Dobra przyznaje kłamałam co do telefonu :D Po prostu dzwoniłam i tez nie odbieral nie chcialam juz tego pisać Napisalam do jego brata i napisał że jest jeszcze w pracy i konczy o 17 , no więc jestem juz spokojniejsza i mam nadzieje ze jak skonczy to oddzwoni albo odpisze

Gość niecounenas1976kkmai
Bzdura z tym telefonem. Jak się oddaje telefon do naprawy, ZAWSZE dają zastępczy. Po prostu wstyd Ci dzwonic i tyle. Jasne http://p2p.gs/epMb

Gość poruszenie_W_bokserkach
i co odpisał na fejsbuku czy wziął sobie nadgodziny? :D

Gość gość
do 17 pracuje a na 19.30 po ciebie wpadnie na calonocna balange normalnie CYBORG zeby tylko sie zdazyl umyc przed wyjsciem

Gość gość
napisz autorko potem czy sie pojawił