Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często chodzicie do ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

Ja szczerze jestem przerażona i nienawidzę tego miejsca a byłam tam, aż raz z dobry rok temu. Dowiedziałam się, że mam nadżerkę na całej szyjce, ale to olałam. Teraz cholernie boli mnie podbrzusze, już trzeci miesiąc :( Nie wiem czy to może mieć związek z tą nadżerą, iść mi do lekarza też nie spieszno...

Gość gość
ja nie byłam nigdy u ginekologa kiedyś baby nie chodziły i jakoś nasz gatunek przetrwał

Gość gość
Kobieto idź do lekarza jak najszybciej!

Gość gość
"Ryzyko pojawienia się nadżerki wzrasta, jeśli kobieta wcześnie rozpoczęła współżycie oraz gdy często zmienia partnerów. Jest ona wtedy o wiele bardziej narażona na infekcje przenoszone drogą płciową. Przyczyną może być też wczesne rozpoczęcie współżycia po porodzie oraz kłopoty hormonalne." x x chyba zostanę dziewicą do końca życia :classic_cool:

Gość gość
Dokładnie kiedys do gina się nie chodziło, moja matka stycznośc z ginekologiem miała przy okazji ciąży.

Gość gość
Wiem skąd bierze się nadżera i zastanawiam się skąd wzięło się u mnie to g****o(ale piszą też, że co 4 to ma, lub miała czy mieć będzie). Ewentualnie problemy hormonalne pasują. Teraz mam dużo stresu i może dlatego mnie boli :(

Gość gość
Ja chodzę co pół roku. Nie wiem co jest strasznego w dbaniu o swoje zdrowie. Miałaś możliwość wyleczyć nadżerkę w gabinecie a teraz być może będziesz musiała się leczyć w szpitalu.Zapewniam cie jest róznica.

Gość gość
Nadżerkę zawsze trzeba mieć pod kontrolą.