Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy seks analny boli ?

Polecane posty

Gość gość

czeka mnie to jutro (przegrałam zakład z mężem) , jak sie przygotować?

Gość gość
nie wiem czy boli ale nigdy bym się na to nie zgodziła. ale z ciebie kretynka :D życze przyjemnego babrania się w g...

Gość gość
prawiczku ktory zalozyles ten beznadziejny topik. Liczysz na to ze jakas napisze ze boli bo wtedy bedziesz sie trzepac. wsadz sobie kabaczka w d**e albo popros pedalow zeby cie w******** jak tak marzysz o analu.

Gość gośćromantyczny
normalna kobieta nie pozwala na takie traktowanie

Gość gość
Wypij kielicha przed na rozluźnienie, to nie będzie bolało :D

Gość Zainteresowany 25
Nie... ale musisz się bardzo mocno rozluźnić. Musisz się wypróżnić, zrobić lewatywę i potem niech ci mąż zrobi masaż i próbuje delikatnie i powoli wkładać po jednym palcu (możesz użyć wazeliny albo oliwki dla dzieci) zanim włoży co innego. ;-) Możesz kupić w aptece środki rozluźniające mięśnie albo wypić trochę alkoholu. A on nie może się śpieszyć. I lepiej niech użyje prezerwatywę.

Gość gość
Z odpowiednim partnerem i w odpowiedni sposob nie boli. Facet musi zdac sobie sprawe, ze to nie pochwa, wiec ruchy musza byc delikatne a laska nie moze sie spinac. Bez lubrykantu sie nie obejdzie.

Gość gość
Czy to jest milosc? :)

Gość gość
nie boli jeśli partner ni pcha się na chama tylko potrafi najpierw rozluźnić mięśnie. No i dobrze radzą żebyś wcześniej zrobiła lewatywę, obejdzie się bez sraczki po

Gość gość
Nie... ale musisz się bardzo mocno rozluźnić. Musisz się wypróżnić, zrobić lewatywę i potem niech ci mąż zrobi masaż i próbuje delikatnie i powoli wkładać po jednym palcu (możesz użyć wazeliny albo oliwki dla dzieci) zanim włoży co innego. oczko.gif Możesz kupić w aptece środki rozluźniające mięśnie albo wypić trochę alkoholu. A on nie może się śpieszyć. I lepiej niech użyje prezerwatywę. xxx jesteś gejem? xxx nie, dla mnie to nie jest miłość gdy jedna osoba wkłada drugiej coś do doopy, to jest choroba psychcizna a nie milosc.

Gość gość
ach wy i wasze uprzedzenia, seks analny istniał od zawsze i nie był zarezerwowany dla gejów, był popularny wśród hetero bo nie zachodziło się w ciążę, a to był głowny problem przy seksie przed tabletka antykoncepcyjną. To że nic nie wiecie na temat historii seksu to już wasz problem, ale radzę coś poczytać to i szok będzie mniejszy

Gość gość
Zboki, jak wam wszystko jedno w co wsadzacie to wsadżcie w dziurę po sęku. Ciąży z tego też nie będzie oblechy.

Gość Zainteresowany 25
Tak.

Gość gość
Ostatnio moj facet ubłagał mnie żebym się zgodziła. Położył mnie na brzuchu, rozszerzył moje nogi, pupę posmarował oliwką. Długo mnie piescil i był delikatny a pomimo tego gdy we mnie wyszedł poczułam taki ból, że myślałam że zaraz umrę. Myślę że problem jest w tym że ma dość grubego członka a na dodatek był tak podniecony sytuacją że tak nabrzmialego dawno go nie miał. Instynktownie zaczęłam uciekać pupa żeby uniknąć bólu, tylko że nie miałam jak bo mnie przyblokował! Ruszał się coraz szybciej i szybciej a ja dosłownie wylam z bólu. Cała byłam mokra tak się spociłam- chyba ze stresu- blagalam go żeby jak najszybciej skończył. Cała akcja trwała może z 3 minuty. Pod koniec podniósł się ze mnie. Poderwal moje biodra tak że byłam na kolanach z wypieta pupa - mocno mnie w nią uderzył i po kilku *****ch się spuscił Najdziwniejsze jest to że miałam orgazm! Mimo tego strasznego bólu!!! Pupa bolała mnie jeszcze kilka dobrych godzin. Strasznie dziwne przezycie. Mimo orgazmu mam mieszane uczucia i chyba nie chcę tego znowu przeżyć...

Gość gość
No i prawik zrobil opis pod ktory sie spusci. Niech ci gej zasadzi. Bedziesz mial co opisywac kretynie.

Gość gość
No i tu się mylisz. Nie żaden prawik. Jestem 38 letnią kobietą i opis był mój. Tak to wyglądało. Jeżeli cię sam opis aż tak podnieca to twoja sprawa.