Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak powiedział ze zerwie ze mną jeśli

Polecane posty

Gość gość

nie zgodze sie na seks od tyłu, powiedział ze to bedzie to test czy go naprawde kocham... co o tym myslicie? Nie chce go zostawiać :(

Gość gość
kopiuj wklej? gosciu, ten temat byl w zeszlym tygodniu

Gość gość
niech zrywa 🖐️

Gość gość
Cham i tyle. Jak można tak mówić. Ja tez pewnych rzeczy nie zrobię podczas seksu ale mój maz to szanuje mówi ze chciałby ale liczą się moje uczucia. Moim zdaniem to nie rak wygląda wspólne życie razem. Ile macie lat jak można zapytać?

Gość gość
26lat mam

Gość gość
Ale ja nie chce go zostawiać :( a wtedy moi znajomi powiedzą ze to moja wina i robiłam mu problemy

Gość gość
nie wiem o co ci chodzi, czy o seks w pozycji od tylu na pieska, czy o anal?

Gość gość
Nic dodać nic ująć..

Gość gość
od tyłu

Gość gość
Ale co do tego mają znajomi? Każdy ma swoje życie i prawo zyc jak chce. A znajomym mic do tego niech gadają lepiej się męczyć? No właśnie chodzi o anal czy pozycje?

Gość gość
Mam czas do jutra :(

Gość gość
A próbowałaś kiedys pozycji od tylu? Jest bardzo przyjemnie. Spróbuj ja na anal nigdy się nie zgodzę ale od tylu bardzo lubię. Tylko druga sprawa dzisiaj jest ze pokarz jak mnie kochasz i uprawiaj seks od tylu a za jakiś czas co będzie? To dla mnie troche jak szantaż. Zastanów się nad tym

Gość gość
To ze oni go znają dobrze i na pewno im powie i bardziej mu uwierzą niz mnie :( tak chodzi o anal

Gość gość
skoro chodzi o anala to kopnij w doope tego zwyrodnialca. w życiu bym nie była ze zbokiem, ktory chce mi rozwalic od\\/byt i żebym za 10 lat musiala nosic pampersy. Kopnij go w doope i tyle

Gość gość
To olej go. Ja nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy mój maz mowil by znajomym na co się nie godze w łóżku. I reszta zycia waszego tez tak będzie wyglądała? Pokarz jak mnie kochasz i przeprowadzanie testów. Dziwne to dla mnie.

Gość gość
Nie przesadzaj, ja uprawiam anal i nie musze miec zadnych pampersów, naczytałaś sie historii z burdeli

Gość gość
zrob mu tez test czy on cie kocha. Mowie sie, ze sie kocha, to sie zrobi wszystko dla ukochanego. 1.niech sobie wsadzi widelec w tyłek, 2.niech zje psie gowno, 3.ty bedziesz go filmowac i wrzuci to na fb i podpisze, ze to z wielkiej milosci do ciebie . Jak tego nie zrobi, to znaczy ze cie nie kocha i ty wtedy go rzuc.

Gość gość
nie dawaj mu od tylu. jak kocha to musi poczekac do slubu. jak nie chce czekac, tzn że wcale mu na tobie nie zalezy