Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotograf ślubny z Krakowa

Polecane posty

Gość gość

ile trzeba sobie policzyć za ślub, wesele i plener za takiego fotografa? Interesuje mnie tylko teren Krakowa!

Gość gość
chodzi Ci dziewico o akty?

Gość gość
Hmmm, cenowo jest bardzo różnie. Sama miałam spory problem żeby wybrać w zesżłym roku. W końcu po namowach zdecydowałam się na p. Pawła Jakubowskiego. Ich firma nazywa się STOJAK studio. W pełni profesjonalni, zaoferowali mi świetny pakiet zdjęć za niewygórowaną cenę ;) Mogę ich polecić ;) Zdjęcia się bardzo miło ogląda ;)

Ceny są bardzo różne w zależności od fotografa. Ja miałam bardzo rozsądna cenę. Zerknij na stronę, fotograf Anna Renarda.

Gość gość
w Krakowie bdb fotografem jest pani Dominika Tatoń, robi super zdjęcia

Gość Hania999
U nas zdjęcia w kościele plus plener plus zdjęcia w studiu plus przygotowanie albumu- wyszło koło 1400 zł. Zobacz sobie tutaj link http://pawelmalkiewicz.com/oferta/.

Gość emu081
Cena to zadne kryterium, a lokalizacja tez nie dokonca, bo wiekszosc fotografow przyjedzie tam gdzie chcesz :) U mnie zdjecia robil Bartek i mysle, ze smialo mozesz umowic sie na rozmowe i z pewnoscia go wybierzesz. Na jego stronie www.smokstudio.pl jest zreszta portfolio, ktore mowi samo za siebie :)

Gość gość
emu081, świetne zdjęcia, jestem pod wrażeniem jak udało się tutaj uchwycić emocje! Jak się szuka fotografa, to najlepiej właśnie sprawdzać portfolio - bo to, że jednej osobie się coś podoba nie znaczy, ze będzie kazdemu. I nie warto az tak przejmować się ceną - bo jednak to pamiątka na całe życie jest!

Gość gość
Faktycznie świetne, jak na to, ze sa to zdjecia ślubne - jestem pod wrażeniem. niestety fotografowie ślubni teraz biorą nie małę pieniądze a w zamian dostajemy... no własnie, szmelc dostajemy. Bez wyrazu, bez niczego, pamiątka z tego żadna, wrr! Tutaj widać, że ktoś ma talent! Miłę zaskoczenie dzisiejszego wieczoru ;)

Gość martawar12
moje zdjęcia robił Pan Piotr z fridayimage podam wam link http://www.fridayimage.com to sobie sprawdźcie. My z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Zdjęcia mamy piękne, dla pana Piotra fotografia to pasja i całe życie to widać w każdym zdjęciu