Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta, która miała jednego faceta nigdy nie będzie umiała zrobić dobrego loda

Polecane posty

Gość gość

Nie ma praktyki, oral z taką jest beznadziejny

Gość gość
z autopsją jest tak, że się zaciera. wszystko leczy praktyka :P

Gość gość
nigdy nie zrobiłabym loda nawet mężowi, usta mam do pocałunków,uwielbiam całować się:) tylko d***** lubią robić" lodziki"

Gość gość
ja mam jednego faceta, ale on za to miał dużo innych i mówi ze jestem w tym b, dobra. Może kłamie nie wiem...

Gość gość
Gosc 10.09 ta co nie robi Mezowi xxx Zostawi cie dla takiej co mu zrobi i nie bedzie miala co do tego skrupułów ;)

Gość gość
a moja była z innym 5 lat, ale za to robiła lody w galerii jak była młodsza. i teraz lody robi jak sie patrzy. praktyki miała.

Gość gość
nie zrobię loda bo mam odruch wymiotny mój mąż to wie i nie robi mi wyrzutów ceni mnie za moją aparycję,osobowość,lojalność i wierność

Gość gość
żona,która nie robi loda musi być wierna, nie ma innego wyjścia. Przecież facet, który chciałby romansować z mężatką odmawiającą mu loda musiałby być abo idiotą, albo beznadziejnym prawiczkiem, którego żadna nie chciała.

Gość gość
Haha, te co nie robia są smieszne ;) odruch wymiotny ? a kto ci kaze wsadzac calego penisa po jaja ? Ja czesto siedze na czatach i wiecie co ? Gadalam z dziesiątkami zonatych ktorzy skarzyli sie ze zona nie chce seksu, ciagle wymowki, albo nie chce robic lodzika bo sie brzydzi, nie chce seksu w plenerze bo wg niej to chora i nienormalne... wiec faceci szukają rozrywek w internecie...a potem placz, ze zdradza. Wcale im sie nie dziwie, gdyby moj chlopak chcial tylko dwie pozycje na krzyz raz w miesiacu, tego nie, tamtego nie to tez bym suzkala innego na boku :P

Gość gość
nie martw się autorzyno, tobie i tak żadna nawet do ust nie weźmie :P

Gość Mr  Pryku Sryku
Czasem kupuję lody z automatu, jak trafię na taką i mi zrobi niedobrego, to gdzie złożyć reklamację? Do szefa lodziarni czy jej chłopaka?

Gość gość
żenada

Gość gość
Jak sprawy nabierze i ja po instruujesz to sie nauczy tylko musi chciec bo jak nie chce to sie nie nauczy.bylem dla mojej pierwszy,poznalem ja gdy miala 15lat,nikomu wcześniej nie robila,pomoglem jej sie nauczyc i jest swietna.