Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vickyx3

Moja siostra pisze z moim chłopakiem

Polecane posty

Gość vickyx3

Z powodu jego pracy możemy widzieć się tylko w weekendy. Często nocujemy u siebie. Piszemy codziennie. Od jakiś 4 tygodni nie mówi mi, że mnie kocha i dziwnie się zachowuje. Niedawno miał urodziny i moja siostra napisała mu wszystkiego najlepszego niby nic dziwnego ale zaczęli ze sobą pisać. Nie miałam nic przeciwko ale zauważyłam, że wysyłają sobie serduszka i buziaczki. Na początku pomyślałam, że to nic takiego ale on zaczął mi coraz rzadziej odpisywać. Siostra pokazała mi wiadomości i zobaczyłam że są tam teksty typu: -Dzień dobry -Dzień dobry :* -obudziłem cię? -Tak -oh. Wybaczysz mi? ♡ - tak :** -jak ci się spało? Wcześniej mi pisał takie rzeczy. Wysyłał mi też zdjęcia różnych ubrań i pytał się czy mi się podobają. Teraz pyta się jej... powiedziałam mu, że nie bardzo mi się to podoba. Uznał, że nie powinnam być taka zazdrosna. Wkurzyłam się trochę. Napisałam mu , że albo ja albo ona. Potem uznałam, że może trochę przesadziłem. Przeprosiłam go i powiedziałam, że go kocham. Nie odpisuje mi, ale cały dzień pisze z moją siostrą. Co mam zrobić?

Gość gość
1. Ona ma Cię w d***e. 2. Twoja siostra to niezła suka. 3. Olej go. 4. Olej go. 5. Olej go. 6. Nie bądź frajerką - olej go. To jedyna prawda.

Gość gość
1. On ma Cię w d***e. 2. Twoja siostra to niezła suka. 3. Olej go. 4. Olej go. 5. Olej go. 6. Nie bądź frajerką - olej go. To jedyna prawda.

Gość gość
1i od 3 do 6-zgadzam się w pelni z przedmowczynia. Olej go, nie pisz, daj sobie spokój. I zobacz co będzie. Ale ja bym takiego dzieciaka (bo to nie mężczyzna) nie chciala. Zresztą .. skoro sama tego nie widzisz to plaszcz się dalej przed nim i przepraszaj i się dwnerwuj.

Gość gość
zawsze się cieszyłam że nie mam siostry

Gość gość
za co Ty go jeszcze przepraszasz? bo nie rozumiem... widać że leci na Twoją siostrę a Ty jeszcze go przepraszasz...swoją drogą niezłą masz siostrę.. ja nawet przyjaciółce bym takiego świństwa nie zrobiła a co dopiero siostrze

Gość vickyx3
Zerwaliśmy. Ale on cały czas wypisuje do mojej siostry i pyta czy jestem smutna. I powiedział, że jestem jedyną która powoduje , że się uśmiecha.

Gość gość
teraz bedzie szukal pocieszenia w twojej siostrze.zrobi z ciebie histeryczke,ze niby posadzasz go o romans z siostra.A koiec koncow bedzie probowal ja zdobyc. a ty bedziesz tylko pionkiem w tej grze.Daj sobie spokoj.Nie trac na niego czasu,bo nie jest wart

Gość gość
to nie pisze do Ciebie tylko Twojej siostry hehehehehehe dobre :) daruj sobie dziewczyno, i dziwie się że w ogóle rozmawiasz z siostrą, bo ja bym się wkur.... zamiast su..ka przestać z nimpisać, krotko uciąć to z nim smsuje.. co za lojalność

Gość gość
hahahhaha a piepszy się pewnie z obiema na zmianę standard też kiedyś starszą zmieniłem na młodszą ale obie były szmatowate :D więc nawet tej starszej to nie ruszyło zresztą i tak miała mnie już w d***e :D

Gość gość
Jakie dzieciaki xD skoro się tym przejmujesz to jesteś jego warta :-P przecież to proste-on wyrywa Twoja siostrę i teraz ona go będzie czule pocieszac :-P