Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet 30 lat non stop gra!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie . Jestem rozwódką po przejsciach. Mój obecny partner non stop gra ! Odkąd wrócilismy z UK tylko komputer !Pracy nie szuka zbyt specjalnie, najpierw musiał zrobić prawo jazdy,które już ma obecnie,ale czeka aż mu je wydadzą dopiero wtedy poszuka pracy - brak słów. Facet w tym wieku zwłaszcza,że mieszka w moim domu powinien mi pomóc przy domu zawsze jest praca,a ja pracuję po 12h i nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć. Non stop się kłócimy próbuje mu przemówić do rozumu,ale się obraża.... Nie mam juz sily..

Gość gość
bo ma w nosie twoje gadanie.Zamiast gadac i gadac,to zacznij dzialac,postaw warunki i je realizuj

Gość gość
jak jestes takim dobrym negocjatorem/ ką to moze powiesz mi co mam powiedziec przekonującego! ,bo do tego debila nic nie dociera

Gość gość
tu nie chodzi o negocjacje tylko jasna sprawe z rezultatem.Dajesz facetowi czas tydzien,dwa na znalezienie roboty,pomoc w domu,a grac moze w wolnych chwilach,jak nie do widzenia-walicha na dwor,proste?

Gość gość
Jego chora duma sprawia,ze on nie pozwoli zebym ja mu mowila co ma robic! Mam juz dosc,ale nie chce znowu przekreslac faceta! Uwazam,ze powinien sam szukac zajecia, porobic cos w domu , garazu itd a on ku z wa nic !Ja siedze w pracy ,a on mi pisze,ze internetu nie ma i pewnie ja wylaczylam no i nie pogra... i juz jakies pretensje to jest uzaleznienie !

Gość gość
olej go czym prędzej to kretyn i razem z nim pogrążysz się niebawem w problemach kochaj życie nie kretyna ,chyba że masz realny sposób by mu pomóc.

Gość gość
jedyny sposob to zniszczyc kompa;/ juz nie wiem .... ale jak mozna byc takim kre tynem

Gość gość
pretensje,ze net nie dzial i pewnei wylaczylam co za id i o ta.. mowie mu wez sie za cos w domu ,a on ,ze moze sie wyprowadzic nie d e bil? napisalam mu ,ze kazdy prawdziwy facet powinien wiedziec co nalezy robic