Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż ma obowiązek mnie utrzymywać?

Polecane posty

Gość gość
i proszę was nie piszcie mi tutaj takich głupich komentarzy o rozkładaniu nóg. Moj mąż naprawdę przed ślubem był inny i ustalaliśmy wszystko inaczej... :( Niestety widocznie nie którzy ludzie po ślubie się zmieniają:(

Gość gość
dopóki! DOPÓKI!!!

Gość gość
miesiac po slubie?To wdepnelas w niezle g/o/w/n/o.Po prostu sie maskowal i udawal,a teraz juz mu sie nie chce.te bambry wiejskie to za zlotowke by sie po sadach prowadzali.Nie wroze ci szczsliwego zycia

Gość gość
ano postaw mu Ultimatum ze podasz ipodaj o rozwod ,i przyczyne rozwodu podaj tak jak jest ,psad przydzieli mu alimety na dziecko jeszcze i na ciebie bo po urodzeniu od razu nie mozesz isc do pracy no i bedziesz zyla wtedy przy rodzicach ,dopuki dziecko nie podrosnie ,napewno rodzice ci pomoga,z wychowaniem dziecka i podejmiesz prace,a on sknera niech sie buja! nie marnuj zycia jaz ci pokazal kto on jest a co bedzie za kilka lub kilkanascie lat? dziecko bedzie cierpialo bo bedziecie sie klocic pomysl o tym i zloz o rozwod

Gość gość
nie chciałabym rozwodu,bo u mnie w rodzinie nigdy rozwodów ni było i mimo wszystko kocham męża,ale chciałabym go jakoś postraszyć,dać do zrozumienia że to jego obowiązek utrzymywać rodzinę. Zamiast się cieszyć ślubem i niebawem narodzinami dziecko to całymi dniami chodzę przybita już mi się nawet odechciewa żyć przez to wszystko :(

Gość gość
nie ty jego tez nie stopka: wplacilem 50 zl na bezdomne dzieci

Gość gość
A po co rozwód od razu. Normalnie o alimenty złóż i pożiwiom uwidim.

Gość gość
Współczuję, mieć takiego za przeproszeniem z szacunku do Ciebie prostaka co się żeni a nie wie co znaczy rodzina czy żona, niech żyje na kanapkach i zupkach chińskich sam sobie pierze sprząta i się masturbuje to może zmądrzeje i przejrzy na oczy. Trzymaj się dbaj o siebie i dziecko :)

Gość gość
gość 2015.01.27 nie chciałabym rozwodu,bo u mnie w rodzinie nigdy rozwodów xxx Masakra. Ogarnij sie, dziewczyno. Bo tak samo sie tlumacza kobiety bite przez mezow. Ciebie Twoj nie leje, ale miedzy Wami tez jest przemoc - przemoc finansowa z jego strony! Poczytaj sobie co to jest i potrzasnij gadem, a jak nic to nie da, kopa w d i niech spada z Twojego zycia, alimenty wystarcza.

Gość gość
Ale ciemnogrod.. Skad ty piszesz? Z "Chlopow" Reymonta?