Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facetach, co nie mając powodzenia w Polsce biorą zagraniczną żonę?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio się nasłuchałem, że to dno dna brać zagraniczną żonę ... ale co ma taki facet zrobić innego? Do końca życia być nieszczęśliwym? Żyć w celibacie? Dlaczego ludzie są tacy okrutni, że najchętniej skazaliby inną osobę na samotność i cierpienie?

Gość gość
dno to brac POlska zone i nie swiadczy to dobrze o mysleniu takiego mezczyzny

Gość gość
Polki go nie chcialy, a zagraniczna zechce ? Hahaha chyba jakaś prostytutka ktora chce miec obywatelstwo UE

Gość gość
Dobrze robią ja się też nad tym zastanawiam, powodzenie mam ale bardzo małe i u paszteciar tylko :(

Gość gość
super wiedziec jak byc milionerem 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g

Gość gość
nie bierz POlki bo za 30 lat skonczysz u boku kogos takiego jak Kopacz, głłumkiewicz-walc,Pitera lub POdobna hetera

Gość gość
W każdym kraju są pewne różnice w idealnym mężczyźnie dla kobiety i w Polsce tacy jak ja nie mają powodzenia. Jako niepijący, niepalący, spokojny, ułożony, kulturalny, odpowiedzialny, szanujący siebie i innych ludzi człowiek nie miałem powodzenia u polek ale za to okazało się, że w innym kraju miałem spore powodzenie. Kobiety nie tylko same do mnie zagadywały, były bardziej przyjacielskie, przejmowały czasem inicjatywę w rozmowie, częściej się do mnie uśmiechały. To przez co w Polsce nie miałem powodzenia okazało się dla nich atrakcyjne. Teraz mam żonę z Ukrainy. Jesteśmy razem 9 lat i mamy dwójkę dzieci. Dopiero teraz polki zauważają swój błąd w ocenie mnie, dopiero gdy jakaś inna się ze mną związała :P Teraz to już za późno. Ja już mam swoją ukochaną, mam rodzinę i nie zmienię tego na nic na świecie!

Gość gość
i dobrze zrobiles, po co wiazac sie z POlska patologia

Powiem Ci czemu biorą zagraniczną żonę: Powiedzmy jest kobieta Polka : ok 26 lat Standartowe wymogi konieczne co do faceta: -praca -prawo jazdy -samochód -własne mieszkanie + inne w zależności od osoby Facet owi który bierze se zagraniczną kobietę zależy na tym żeby z kimś być i się wzajemnie kochać , a nie spełniać jakieś p******e wymagania. Raz się te rzeczy ma raz nie ma. Zagraniczne kobiety to rozumieją bo pochodzą z różnych kultur.

Gość gość
nie zawsze jest to zwiazane z tym ze nie maja powodzenia w Polsce,czasami lubia inny typ urody niz slowianska i inna mentalnosc niz k***wska

Gość gość
Nie mozna wszystkich wrzucac do jednego worka. Moja zona jest Niemka. I chociaz tu rzadko kto sie zeni (moda na singielstwo) to moja wlasnie na przekor innym miala parcie na slub i wcale sie z tym nie ukrywala. Wszystko jest wzgledne.

Wolałbym polkę, bo jednak myślę i mówię po polsku. Trudno mi sobie wyobrazić związek w którym komunikuję się z kobietą po angielsku lub proszę osoby trzecie o pomoc bo jej angielski jest słaby. Dramat.

Gość gość
Ja się większości polek nie podobam bo nie jestem przystojnym brunetem tylko słowiański ryj bardzo typowy... i do tego jeszcze parę wad

Gość gość
to sie ciesz ze nie jestes brunetem bo przynajmiej nie osiwiejesz w wieku 40 lat a z POlkami daj sobie spokoj

Gość gość
"gość dziś to sie ciesz ze nie jestes brunetem bo przynajmiej nie osiwiejesz w wieku 40 lat a z POlkami daj sobie spokoj " Za to będę samotny... mój tata jest brunetem miał masę kobiet ja nawet jednej nie mogę znaleźć... bo te co się im podobam są tak szkaradne że nawet bym się wstydził z nią gdziekolwiek wyjść... w dodatku z charakteru beznadziejne. Byłem ostatnio związany z przeciętną ale była tak wredna i nie dobra że cieszę się że już koniec...

Gość gość
ladne sa jeszcze bardziej wredne od przecietnych ,poza tym POlki nie sa po to aby sie z nimi zenic ,co najwyzej mozna na nich ,,potrenowac'' jak Arab na kozie