Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że powiększanie biustu i plastyka nosa powinny być refundowane przez NFZ

Polecane posty

Gość gość

panstwo powinno uszczesliwiac ludzi, miliony kobiet chcą poprawic urode ale nie mają na to pieniedzy

Gość gość
tak, powinno sie rowniez sponsoworac ludziom mieszkania i ferari, uszzcesliwilo by to miliony Polakow

Gość gość
Po co poprawiać kształt cycusi jak każde są piękne.Trzeba ich umieć pokazywać.

Gość gość
tak, tylko niektore w ogole cycusiów nie mają...

Gość gość
jak rowniez odsysanie zbednego tluszczu :P stopka: skwarki z malza ma ktos ochote :classic_cool:

Gość gość
dziecko kochane siano w głowie zero pojecia o zyciu .Chcesz zmian ti zapracuj sobie na fanaberie .Ty sie modl ze jak bedziesz pracowac kiedys to zeby ci nfz nie odmowił pomocy jak ciezko zachorujesz ...itp ..puknij sie w łeb ludzie płaca i nfz zycia im nie ratuje bo kasy nie ma a chore pomysły wspołczesnej młodziezy bedzie płacił ..pomysl ??Trzeba sobie na pewne rzeczy zapracowac dopiero .Dziecko my dorosli na to pracujemy na leczenie bo tam nasze składki oddajemy a ty sie zastanow dobrze o czym ty wogole piszesz

Gość gość
Ja uwazam ,ze to powinno byc zabronione :( kazda operacja to ogromne ryzyko utraty zdrowia ja nigdy nie zrobie zadnej operacji jezeli nie bedzie zagrozenia zycia ;)

Gość gość
Dokładnie!,popieram poprzedniczkę,wreszcie ktoś dobrze napisał!.Są ważniejsze rzeczy niż "cycki"tj."życie" i "zdrowie"..a nie pierdoły małolato.s

Gość gość
14,57 -tez popieram,święta racja!,a małolata ma widać zaburzony system wartości.s

Gość gość
dzieki za poparcie ...poniosło mnie ..ale szlak człowieka trafia ... ta młodziez teraz to by nic nie robiła niech starzy zarobia , i wszytko im sie nalezy .

Gość gość
Współczuję Ci, bo pewnie masz wielki nochal i małe piersi :( Ja nie potrzebuje mam fajne cycuszki nie za duże ale zgrabne i jędrne i nosek fajny

Gość gość
poniosło mnie ..ale szlak człowieka trafia ... ta młodziez teraz to by nic nie robiła niech starzy zarobia , i wszytko im sie nalezy xxx a ty frustratko robisz, robisz jak ten wół i gowno z zycia masz :D biedota liczy na nfz, normalni ludzie leczą sie prywatnie

Gość gość
o przepraszam bardzo nie znasz mnie a oceniasz -smieszny jestes ! ja chodze do prywatnych lekarzy jak , a na kase chorych jak miałam zabiegi ,albo z dzieckiem na bilans lub badania tak raczej wszyscy chodza . Fakt nie szalałam z porodami prywatnymi ,tylko standartowo szpital.Ubolewam bo płaci sie co miesiac kady za nas 700zł pracownik a pracodawca 1000zł i tak człowiek chodzi po prywatnych .A jesli chodzi o specjalistow to masakra ...miałam taka sytuacje nie ciekawa i liczyły sie dni dzieki znajomosci byłam u lekarza za 2 dni norma;nie czeka sie ok 4 miesiecy .Masa ludzi umiera niestety bo jak jest rak to nie ma czasu ,A dziecko kochane zycze ci zdrowia do 100lat ...bo jak przekonasz jak jest słuzba zdrowia to wtedy mozemy podgadac

Gość gość
co do oceniania mojego wygladu ,jak mnie nie widzicie ... ...dzieci idzcie do szkoły ukończcie ja zarobcie pieniążki ..i sami sie utrzymujcie wtedy pogadamy.

Refundowane z NFZ - czyli krótko mówiąc z NASZYCH pieniędzy. Pieniądze podatników miałby by być przeznaczane na fanaberie jakiejś małolaty, której się wydaje, że bardziej sexy wyglądałaby z noskiem Angeliny Jolie ? Puknij się w łeb autorze/autorko. Jak masz chęci narażać własne zdrowie dla jakiś wyimaginowanych fanaberii to rób to z własnej kieszeni.

Gość gość
tak, tylko niektore w ogole cycusiów nie mają... x Cycków nie mają jedynie osoby które przeszły obustronną mastektomię. A tak każda kobieta ma piersi nawet jeżeli jest kompletnie płaska. Nie należy poprawiać urody. Piersi służą do karmienia dzieci a nie do zabawy przez zboczonych facetów. Jeżeli waszym facetom nie pasują wasze cycki to wymieńcie faceta a nie cycki.

Gość gość
Ja właśnie kilka tygodni temu miałam zabieg powiększania przy użyciu preparatu macrolane z własną tkanką tłuszczową w http://drpernak.pl/

Gość gość
Masz rację. Uważam że że do cycków, NFZ powinien jeszcze refundować przeszczepy mózgu. Pozdrawiam