Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o imieniu Fernando dla syna ?

Polecane posty

Gość gość

od marca bedzie mozna nadawac obce imiona, co o takim myslicie? Nie jest jakies smieszne jak Alan Anal, Denis Penis czy Fabian Pawian... Podoba mi sie

Synowi dajcie Fernando, córce Esmeralda i przeprowadźcie się do Hiszpanii, bo tylko tam te imiona nie będą wzbudzać niczyjego zdziwienia.

Gość gość
ludzie ale wydziwiacie z tymi imionami,byle zrobic z siebie oryginalna a tak naprawde,to robicie z siebie idiotów:/

Gość gość
Mi osobiscie to imie sie nie podoba kojarzy się z imieniem dla kota

Gość gość
Piękne imię! Ale w Meksyku.

Gość gość
Kojarzy mi się z Fernando Alonso :) kierowcą F1 jakby ktoś o Nim nie słyszał ;) ogólnie imię fajne, ja zawsze mówiłam, że jak będę mieć syna to dam mu na imię Ayrton, ale mam córkę :P

Gość gość
Durna babo , pomyśl o dzieciaku jak będą w szkole z niego łacha targać. Chcesz być nowoczesna to wystrzel swój mały mózg w kosmos.

Gość gość
polska to jak meksyk, wiec imie pasuje

Gość gość
Fernando to byk z duzymi jajami ,beda sie z niego smiac

Gość gość
Sama się nad takim zastanawiałam. Mąż hiszpan o dziwnym nazwisku więc coś trzeba dopasować. Jesteśmy na etapie poszukiwań takiego które będzie pasować w Polsce i w Hiszpanii.

Gość gość
Byczek Fernando,co wachal kwiatki :)

Gość gość
Fernando nie dziwne? Kobieto jebnij baranka w scianie, moze zmadrzejesz

Gość gość
Dla Was to każde imię jest dziwne :P a może autorka tematu ma hiszpańskie pochodzenie i dlatego myśli nad takim imieniem dla dziecka? Albo Jej partner nie pochodzi z Polski? Sama mam "dziwne" imię, ale część mojej rodziny pochodzi z Węgier. Tam też się urodziłam i mieszkałam parę lat. Piszecie, że dzieci w szkole będą się śmiać itp. Zaczęłam naukę w polskiej szkole w trzeciej klasie podstawówki i wiecie co? Żadne z dzieci się ze mnie nie śmiało, nie slyszałam żadnych głupich komentarzy ani przezwisk. Przeciwnie, byłam bardzo lubiana :) ale jak się dzieci w domu takich matek nasłuchają jak te z kafeterii to się nie dziwię, że wszystko co troszkę inne to już powód do wyzwisk. Nie znacie kobiety, która założyła temat i piszecie "durna babo", "weź się je***j" itp to wolę nie wiedzieć jak w domu mówicie o ludziach, których znacie.

Gość gość
Don't call my name Don't call my name, Alejandro I'm not your babe I'm not your babe, Fernando!

Gość gość
Z której telenoweli to wzięłaś? :D Mi się podoba to imię w ogóle lubię hiszpańskie imiona, ale tutaj jest ciemnogród niestety ;/. Poleciłabym Ci zamiennik Polski, ale Ferdynand - Ferdek, nie brzmi zachęcająco.

Gość gość
Nie rozumiem was kobiety... ostatnio na chrzcie slyszalalm Korneliusz Marceliusz, odrazu koziolek matolek cholera... jest tyle ladnych polskivh imion, ja bym za Fernanda znienawidzila swoich rodzicow :p nie rozumiem mody na tych wszystkich alanow kazkow etc

Gość gość
Mnie się podoba, bo bardzo lubię Fernando Torresa. To piłkarz-przystojniak, bo pewnie większość nie zna.;) Problemem jest skrócenie tego imienia, bo dzieci nie lubią zwracać się do innych używając długich imion i często wymyślają skróty, które brzmią okropnie.